reisleiding mee rondwandeling en rondvaart warme lunch inclusief

Amsterdam Light Festival

Aankomende winter licht Amsterdam op tijdens Amsterdam Light Festival. Het is alweer de derde editie van het winterse lichtfeest voor jong en oud. Reist u mee naar de historische binnenstad van Amsterdam dat ruim vijftig dagen het sfeervolle decor is van het festival.

THE MEDIUM IS THE MESSAGE
Voor onze zevende editie nemen kunstenaars uit binnen- en buitenland ons mee op reis langs 30 speciaal voor Amsterdam gemaakte lichtkunstwerken. De 53 dagen durende tentoonstelling staat dit jaar in het teken van het thema ‘The Medium is the Message’, de beroemde uitspraak van de Canadese wetenschapper Marshall McLuhan. De rol van licht in het overbrengen van een boodschap en de stad Amsterdam als medium voor het vertellen van bijzondere verhalen staan in deze editie centraal. Meer informatie vindt u op www.amsterdamlightfestival.com

Programma

Vanaf de verschillende opstapplaatsen vertrekken we richting Amsterdam. Nadat we onderweg van een warme lunch hebben genoten, rijden we naar Amsterdam. In de stad zijn verschillende sculpturen, projecties en installaties te zien van hedendaagse (internationale) kunstenaars. Na vrije tijd wandelen we samen met onze reisleidster een stuk van de wandelroute, Illuminade. Deze loopt door de Amsterdamse binnenstad. Na nog even vrije tijd stappen we rond 18.30 aan boord van een rondvaartboot voor een tocht door de Amsterdamse grachten en de Amstel. Deze worden verlicht door kunstwerken. Ook de rest van de stad staat in het teken van licht: er zijn tal van musea die meedoen met het festival en allerlei activiteiten voeren u mee in de innovatie van lichtkunst. Na terugkomst staat de touringcar voor ons klaar om ons terug naar de verschillende opstapplaatsen te brengen.

Prijzen

Inclusief

reis per tourist class touringcar
warme lunch
rondwandeling
rondvaart
begeleiding van Dalstra Reizen.

Exclusief

administratiekosten € 3,50
reis-/annuleringsverzekering.

Opstapschema

09:25
Surhuisterveen, Torenplein
09:50
Quatrebras, bushalte Dancing
10:10
Leeuwarden, P-Kalverdijkje
10:25
Grou, bushalte rotonde Sporthal
10:45
Heerenveen, Carpool tegenover McDonalds
10:55
Joure, Jumbo G. Knolweg
11:10
Lemmer, Carpool transfeer85
08:30
Surhuisterveen, Torenplein
08:50
Drachten, brievenbus ingang Transferium
09:10
Leek, Rabobank
09:25
Groningen, Hoogkerk Transferium
09:55
Assen, v/d Valk ingang parking
10:10
Beilen, Carpool A28 Domoweg 2
10:25
Hoogeveen, Zuidwoldigerweg zijkant hotel
10:45
Meppel, McDonalds