De Amsterdamse Winterparade 2017

De Amsterdamse Winterparade 2017

, 1 dag

Het winterevenement voor jong en oud!
Afdrukken
Momenteel niet beschikbaar

De Amsterdamse Winterparade 2017

Twaalf dagen lang zal de RAI (in- & outdoor) omgetoverd worden tot het winterfestival van de stad. Beleef met jong en oud wat de decembermaand tot de mooiste maand van het jaar maakt.

Schaatsen onder een deken van lichtjes, ontdek het ultieme uitzicht over Amsterdam vanuit ons 50 meter hoge mega reuzenrad en warm op in de Winter Wellness met Sauna's en Jacuzzi's. Zowel overdag als 's avonds is er genoeg te beleven. Struin over de traditionele kerstmarkt en rooster je marshmallows in het knisperend vuurtje tussen de kerstbomen of zing mee met je favoriete hits bij de karaoke. De Christmas Cinema biedt een gezellige filmervaring in een winters jasje. Loveseats, fauteuils waarin je heerlijk wegzakt, knisperende vuurkorven, kerstbomen, prachtige decoratie en een lekker hapje en drankje zorgen voor een heel nieuwe filmervaring. Overdag worden de nieuwste kerstfilms voor het hele gezin geprogrammeerd en ‘s avond favoriete kerstklassiekers. Aan het begin van de avond opent elke dag The Beer Village haar deuren voor een groot winterfeest met de beste dj's & live muzikanten. Strijk neer aan één van de lange houten tafels. De Amsterdamse Winterparade belooft je het ultieme kerstgevoel in verschillende winterse werelden.

Na een dag genieten in winterse sferen brengt de chauffeur ons weer in de touringcar weer terug naar de verschillende opstapplaatsen.

Landinformatie

Recensies

Recensie plaatsen

Heeft u aan deze reis deelgenomen en wilt u vertellen hoe u het vond? Dan kunt u hieronder een korte recensie toevoegen. U kunt een cijfer geven per onderdeel door op de sterren te klikken. Uw ervaring kunt u verder toelichten met een begeleidende tekst. Het e-mailadres dat u opgeeft zal niet op de website gepubliceerd worden.

Verplichte velden worden aangegeven met een *