The Bodyguard

The Bodyguard

Nederland, 1 dag

Een SUPERAANBIEDING naar dé hit van dit theaterseizoen. De verleidelijke musical over een verboden…
Afdrukken
Momenteel niet beschikbaar

The Bodyguard

Boekbaar tot 26 mei!

Een superaanbod naar The Bodyguard, dé hit van dit theaterseizoen. Voor de zinderende- en sensationele musical in het Beatrix Theater Utrecht zijn inmiddels al 400.000 kaarten verkocht. De show duurt tot half juli, boek daarom nú!

Frank Farmer, voormalig secret service agent, wordt ingehuurd om superster Rachel Marron te beschermen tegen een onbekende stalker. Kan hij het gevaar op afstand houden? Of zorgt de aantrekkingskracht tussen hen voor een veel grotere uitdaging? Alleen te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Mis deze gevaarlijk lekkere voorstelling niet!

Boek nu en feel the heat with somebody.

Met Dalstra Reizen reist u vanaf de opstapplaats naar Utrecht waar u gelegenheid heeft een hapje te eten. Daarna begint de voorstelling. Wij hebben zitplaatsen op de 1e rang voor u gereserveerd. Na afloop vertrekken we terug naar de verschillende opstapplaatsen.

Prijzen

 DT2066 Prijs per persoon Reserveren Bijzonderheden
8 juli 2017  € 68 BOEK HIER Middagvoorstelling  Vertrekgarantie
       
alleen vervoer  € 25    

Inclusief: 

  • busvervoer
  • zitplaats 1ste rang

Exclusief: 

  • € 3,25 administratiekosten
  • Even-op-Reisverzekering

Opstapschema: Hoogkerk, Leek, Marum, Drachten, Heerenveen, Joure, Lemmer, Emmeloord.

 

Landinformatie

Recensies

Recensie plaatsen

Heeft u aan deze reis deelgenomen en wilt u vertellen hoe u het vond? Dan kunt u hieronder een korte recensie toevoegen. U kunt een cijfer geven per onderdeel door op de sterren te klikken. Uw ervaring kunt u verder toelichten met een begeleidende tekst. Het e-mailadres dat u opgeeft zal niet op de website gepubliceerd worden.

Verplichte velden worden aangegeven met een *