4 dagen staplaatsen
comfort class touringcar

Hamar 2 Maart - 8 Maart 2022

Ook in 2022 staat het Vikingschip in Hamar weer centraal als plek waar wordt gestreden om Wereldkampioenschap Sprint en Allround. Ook ‘onze’ Nederlanders strijden dan om de felbegeerde plakken. Dalstra Reizen neemt u mee naar de Noorse stad Hamar om de spanning, sensatie en sfeer te voelen!

Dagprogramma

Dag 1: heenreis
In de vroege ochtend rijden we vanaf de opstapplaatsen via Hamburg naar Puttgarden voor de overtocht naar Rødby. Vervolgens rijden we door naar Kopenhagen waar we inschepen voor de overtocht naar Oslo, Noorwegen. Aan boord kunt u zich vermaken in de bioscoop, bar, dancing, nachtclub en/of een maaltijd nuttigen in één van de restaurants of de sandwichbar (niet inbegrepen).
Dag 2: Hamar
Na een uitgebreid ontbijtbuffet meren we in de loop van de ochtend aan. In de loop van de middag rijden we naar Hamar voor de wedstrijden in het Vikingstadion. Het stadion heeft de naam te danken aan de vorm van het gebouw; het is gebouwd in de vorm van een omgekeerd Vikingschip. We bezoeken de openingsceremonie en vandaag wordt hier ook de de eerste wedstrijden gereden. Na afloop rond het avond uur rijden we naar ons hotel in Gardermoen.
Dag 3: WK schaatsen
Deze ochtend gaan we rechtstreeks naar Hamar. Het programma van vandaag bestaat uit meerdere wedstrijden waarna de kampioenen zullen worden gehuldigd. Na de huldiging keren we terug naar ons hotel. ’s Avonds kunt u de gezelligheid opzoeken in de hotelbar.
Dag 4: WK schaatsen
Nog een dag om te genieten van de sfeer en spanning tijdens de wedstrijden. Ook vandaag staan er wedstrijden op het programma. Het definitieve programma hiervan volgt nog. Na de huldiging van de Wereldkampioenen rijden we terug naar ons hotel voor de overnachting.
Dag 5: WK schaatsen
Nog één dagje genieten we van de laatste wedstrijden in Hamar. Deze laatste wedstrijddag sluiten we met elkaar af met de laatste uitreikingen waarna we terugkeren naar ons hotel.
Dag 6: Oslo
Vandaag brengen we de dag door in Oslo. U kunt de stad op eigen gelegenheid verkennen. Bij voldoende belangstelling brengen we een bezoek aan het Vigeland beeldenpark. De Noorse hoofdstad staat bekend om o.a. het raadhuis, het ‘Slottet’ en het Kontikimuseum. In de middag vertrekken we naar de terminal waarna we inschepen voor de overtocht naar Kopenhagen.
Dag 7: thuisreis
Na het ontbijt en de ontscheping rijden we door Denemarken en Duitsland terug naar Nederland. Hier wordt ieder naar de opstapplaats teruggebracht.
Zitplaatsen
Toeslag voor zitplaatsen aan de wisselzijde zijn € 45 per persoon, voor zitplaatsen aan de verlengde hoofdtribune € 85 en de hoofdtribune € 135 per persoon, voor het volledige arrangement.

Accommodaties

DFDS Seaways

overtocht van Kopenhagen naar Oslo en terug met een nachtboot van DFDS Seaways. Overnachting in 2-persoonsbinnenhut met douche en toilet op het bovendek. In de ochtend is het ontbijtbuffet inbegrepen. Aan boord bevinden zich verschillende restaurants en een sandwichbar.

Lees meer

Quality Airport Hotel Gardermoen

Dit pas gerenoveerde hotel ligt in een rustige groene omgeving ten noorden van Oslo. Op 2,5 kilometer afstand ligt de plaats Jessheim. Er zijn mooie wandelpaden in het naastgelegen bos. Het Vikingskipet ligt op ca. 1 uur rijafstand van het hotel.

Faciliteiten:

bar, restaurant, fitnessruimte en lift. In het hele hotel is WiFi gratis.

Kamer:

netjes ingericht en voorzien van televisie en badkamer met bad/douche, toilet en haardroger

Verzorging:

uitgebreid ontbijtbuffet.

Website:

www.nordicchoicehotels.no (Quality Hotel Gardermoen)

Lees meer

Prijzen

Inclusief

reis in comfort class touringcar
binnenhut met douche/toilet
2x ontbijtbuffet aan boord
kamer met douche/toilet
verzorging op basis van logies/ontbijt
2-persoonskamer met douche/toilet
4 dagen staplaatsen.

Exclusief

diners en lunches
€ 20 administratiekosten per boeking
€ 2,50 calamiteitenfonds per boeking
reis-/annuleringsverzekering.

Opstapschema

Route B hoofdlijnen (schema uitklappenschema inklappen)
Surhuisterveen, Torenplein
Kootstermolen, Bushalte carpool tankstation
Quatrebras, bushalte Dancing
Ryptsjerk, bushalte E10
Leeuwarden, P-Kalverdijkje
Grou, bushalte rotonde Sporthal
Heerenveen, Carpool tegenover McDonalds
Drachten, brievenbus ingang Transferium
Marum, bushalte viaduct/carpool
Leek, P+R Leek A7
Groningen, Hoogkerk Transferium, Hoogkerkerplein
Groningen, bushalte station Europapark
Zuidbroek, hotel van der Valk
Winschoten, NS station
Nieuweschans, Poort van Groningen
Zwolle, achterzijde NS, Hanzelaan 19
Meppel, McDonalds
Hoogeveen, Zuidwoldigerweg zijkant hotel
Beilen, Carpool A28 Domoweg 2
Assen, v/d Valk ingang parking