Walibi Fright Night

Walibi Fright Night

Nederland, 1 dag

Maak je klaar voor een gruwelijke avond in oktober! Tijdens Halloween Fright Nights verzamelen rottende…
Afdrukken
Momenteel niet beschikbaar

Walibi Fright Night

EVIL IS HERE…
Tijdens Halloween Fright Nights verzamelen rottende zombies, duivelse demonen en bloederige Rednecks zich in Walibi Holland. Met 7 intense Scare Zones, 6 bloedstollende Haunted Houses, een heftige walktrough en een vette horrorshow wordt oktober gruwelijker dan ooit.

Evil is here…
Dalstra Reizen neemt je mee naar Walibi Holland, dé plek van het kwaad. Vanaf 18:00 uur ontkom je niet meer aan de zombies, demonen, Rednecks én Eddie de Clown. Ze hebben het allemaal op jou gemunt. Overleef jij deze ongekende horror?
We blijven in het park van 14.00 tot 22.00 uur.

Verder nieuws:

WALIBI HOLLAND OPENT SPECIALE EDDIE AREA ÉN NIEUW HAUNTED HOUSE TIJDENS HALLOWEEN FRIGHT NIGHTS 2017
Maak je klaar voor een gruwelijke avond in oktober: vanaf vandaag zijn de tickets voor Halloween Fright Nights in Walibi Holland weer online te bestellen.
Dit jaar zijn de Halloween Fright Nights nóg grootster dan voorheen. Met zeven intense scare zones, zes bloedstollende Haunted Houses, een heftige walkthroughen een vette horrorshow wordt oktober gruwelijker dan ooit.

EVIL IS HERE…
Voor de zeventiende keer worden dit jaar de Halloween Fright Nights in Walibi Holland georganiseerd. Dit jaar heeft Eddie de Clown het ergste monsteruitschot om zich heen verzameld in zijn eigen compleet nieuwe zone: Eddie’s Area. Dit is jouw kans om oog in oog te staan met het icoon van de Halloween Fright Nights, Evil is here…

HAUNTED HOLIDAYS II
De Halloween Fright Nights zijn niet compleet zonder een bezoek te brengen aan een van de andere Haunted Houses. In The Villa, Jefferson Manor, Psychoshock en het vorig jaar geopende The Clinic staan weer honderden acteurs klaar om je de stuipen op het lijf te jagen. De klassieker Haunted Holidays heeft een facelift gehad en is intenser en enger dan ooit tevoren.

Tickets voor Below en de andere Haunted Houses koop je apart op www.frightnights.nl. Maar wacht niet te lang. Tickets zijn er alleen voor hen die er snel bij zijn en het lef hebben…

Tickets Haunted houses
Je ticket voor een bezoek aan een Haunted House kan je aanschaffen op de website
www.frightnights.nl/nl/tickets. Doe dit pas zodra de reis vertrekgarantie heeft. Je moet hier aangeven op welk tijdstip je het spookhuis wilt bezoeken. Kosten voor dit bezoek worden via de website www.frightnights.nl/nl/tickets betaald. Boek je ticket in ieder geval tussen 15.00 en 21.00 uur. Op deze manier sta je niet voor verrassingen als de bus door onvoorziene omstandigheden te laat bij Walibi aan komt. Eenmaal aangeschaft kan je de kaarten niet meer teruggeven. Walibi en Dalstra Reizen zijn op geen manier aansprakelijk wanneer de aangeschafte kaarten niet (meer) worden gebruikt.

- Je ticket voor een bezoek aan een Haunted House kost € 6 p.p. extra en is aan tijd gebonden. Wees dus op tijd aanwezig!
- Haunted House bundel: bezoek 4 spookhuizen voor € 22 p.p. extra. De bezoeken zijn aan tijd gebonden.
- RIP-Pas: bezoek 4 spookhuizen voor € 39,50 extra. Je kunt deze spookhuizen betreden wanneer jij dat wilt.

‘BELOW’ - UNIEK IN EUROPA!
Naast de compleet nieuwe Eddie Area voegt Walibi Holland dit jaar ook een zesde Haunted House toe aan de Halloween Fright Nights. Na het succes van The Clinic in 2016 is er hard gewerkt om wederom een unieke experience te creëren.
In Below ben jij het nieuwste teamlid van de New Orleans Pest Control Service en ga je op zoek naar de meest hardnekkige ongedierteplaag. Je kruipt door claustrofobische ruimten, de diepte in, het is alleen de vraag wat je precies aantreft. Ervaar het in Below, uniek in Europa.

Landinformatie

Recensies

Recensie plaatsen

Heeft u aan deze reis deelgenomen en wilt u vertellen hoe u het vond? Dan kunt u hieronder een korte recensie toevoegen. U kunt een cijfer geven per onderdeel door op de sterren te klikken. Uw ervaring kunt u verder toelichten met een begeleidende tekst. Het e-mailadres dat u opgeeft zal niet op de website gepubliceerd worden.

Verplichte velden worden aangegeven met een *