Kerst in Mecklenburg Vorpommern

Kerst in Mecklenburg Vorpommern

, 6 dagen

Laat u tijdens de kerstdagen lekker verwennen tijdens deze seniorenreis.
Afdrukken
Momenteel niet beschikbaar

Kerst in Mecklenburg Vorpommern

Er staan een aantal heerlijke kerstdagen voor de deur. Laat u zich lekker verwennen in het Van der Valk Resort in Linstow. De kerstboom bij de entree van het resort werd door mevrouw Van der Valk persoonlijk gedecoreerd. Naast de prima hotelvoorzieningen zorgt Dalstra Reizen voor een mooi dagprogramma. Geniet en laat u heerlijk verwennen!

 

Kerst in Mecklenburg Vorpommern

Hotel Resort Van der Valk Linstow
Ligging: op een rustige natuurlijke locatie in het hart van Mecklenburg Vorpommern.
Faciliteiten: restaurant, bar, terras, lift, zwembad, sauna, welnesscentrum, schoonheidssalon. Sportmogelijkheden waaronder tennis, golf en vissen. In het hele hotel is gratis WiFi.
Kamers: klassiek ingericht en voorzien van telefoon, televisie, zithoek, kluisje en balkon. De badkamer is voorzien van bad, douche, toilet, en haardroger.
Verzorging: ontbijtbuffet en in de avond een themabuffet. De lunches worden meestal onderweg genuttigd

Kerst in Mecklenburg Vorpommern

Dag 1, 22 december: heenreis
Vanaf de instapplaatsen reizen we via Nieuweschans naar het noorden van Duitsland. Na de lunch onderweg rijden we via Hamburg naar ons hotel. Hier arriveren we aan het eind van de middag.

Dag 2, 23 december: Schwerin
Een mooie dag naar de hoofdplaats van de staat Mecklenburg-Vorpommern, Schwerin. Hier nemen we een kijkje aan het slot waar Prins Hendrik, de vader van Juliana, grootvader van Beatrix, in 1876 werd geboren. In het slot zetelt vandaag de dag het parlement van Mecklenburg-Vorpommern. Vanuit de naastgelegen kasteeltuinen loopt u vlot het centrum van Schwerin binnen dat volledig in kerstsfeer is gehuld. Geniet u nog even van de kerstmarkt. Aansluitend keren we terug naar ons hotel.

Dag 3, 24 december: Rostock
Deze ochtend rijden we naar de havenplaats Rostock. Samen met een gids maken we een rondrit door de omgeving en een kleine wandeling door deze oude Hanzestad. We zien onder andere de Marienkerk die bekendheid geniet vanwege de grootste en oudste astronomische klok. Nadat we de lunch hebben gebruikt rijden we via een mooie route naar ons hotel.

Dag 4, 25 december: boottocht
Na een heerlijk kerstontbijt maken we een boottochtje over de prachtige Mecklenburger Seenplatte. Tijdens de tocht krijgt u een ideale indruk van het prachtige landschap dat vergelijkbaar is met het merengebied de Weerribben (onder voorbehoud: als het meer bevroren is wordt er een alternatief gezocht).

Dag 5, 26 december: Güstrow
Deze ochtend vertrekken we op tijd naar Güstrow. Hier wonen we om 10.00 een optreden bij van het plaatselijke Bläserchor. Aansluitend aan dit mooie optreden keren we terug naar het hotel waar we de lunch gebruiken. Voor de liefhebbers maken we in de middag een mooie bustocht door het landschap van Mecklenburg-Vorpommern.

Dag 6, 27 december: terugreis
We rijden terug naar Nederland waar we tijdens het afscheidsdiner kunnen nagenieten van deze heerlijke reis.

Landinformatie

Recensies

Recensie plaatsen

Heeft u aan deze reis deelgenomen en wilt u vertellen hoe u het vond? Dan kunt u hieronder een korte recensie toevoegen. U kunt een cijfer geven per onderdeel door op de sterren te klikken. Uw ervaring kunt u verder toelichten met een begeleidende tekst. Het e-mailadres dat u opgeeft zal niet op de website gepubliceerd worden.

Verplichte velden worden aangegeven met een *