Brugge en Antwerpen

Brugge en Antwerpen

, 2 dagen

Lekker kerstshoppen in de middeleeuwse centra en mooie winkelstraten van Antwerpen en Brugge.
Afdrukken
Momenteel niet beschikbaar

Brugge en Antwerpen

Belgische steden staan op menig verlanglijstje voor bezichtiging. En wat is er nou leuker om in de tijd voor kerst de bezienswaardigheden te combineren met de gezelligheid van de kerstdagen. Zo zien we Brugge met zijn middeleeuws centrum, prachtige winkelstraatjes en de leien (grachten). In de tijd voor kerst worden de pleinen omgetoverd tot een gezellige kerstmarkt. Kerstshoppen in Antwerpen in de periode voorafgaand aan kerst is echt de moeite waard. Niet alleen de kerstmarkt is zeer sfeervol. Ook de winkelstraten en etalages in het centrum van Antwerpen zijn mooi versierd met gezellige kerstverlichting. Kerstshoppen en bourgondisch genieten in Brugge en Antwerpen is plezier voor jong en oud!

Brugge en Antwerpen

Century Hotel
Ligging:
bij het centraal station en de Zoo van Antwerpen. Het oude centrum van de stad ligt op 1,8 kilometer. Iedere 5 minuten rijdt er een tram vanaf het hotel naar de kerstmarkten.
Faciliteiten: ontbijtrestaurant, bar/restaurant Curnonsky. In het hele hotel gratis WiFi beschikbaar.
Kamer: flatscreen televisie, ruime badkamer met douche of bad en badkamerbenodigdheden.
Verzorging: ontbijtbuffet.

Brugge en Antwerpen

Dag 1: Brugge
Vanaf de verschillende opstapplaatsen vertrekken we richting België waar we in de middag aankomen in Brugge. Hier brengen we de tijd door in het middeleeuwse centrum van de prachtige stad met z’n historische gebouwen en gevels. De sfeervolle straten lopen toe op de Grote Markt waar rondom de ijsbaan een gezellige kerstmarkt is opgezet. U kunt er terecht voor tal van lekkernijen en de mooiste kerstgeschenken. Vergeet ook niet de heerlijke Belgische chocolade waar Brugge zo bekend om staat. Tegen de avond rijden we naar ons hotel in Antwerpen. Al in de avond kunt u genieten van de kerstmarkten in deze bijzondere stad.

Dag 2: Antwerpen
Vandaag is het genieten van al het moois dat Antwerpen u te bieden heeft. Dat betekent een kijkje nemen in bekende straten als de Meir en de Keyserlei en bij de enorm populaire kerstmarkt van Antwerpen. Deze vindt plaats rondom de Grote Markt, de Handschoenmarkt, Suikerrui en het Steenplein. De gezellige kerstmarkt biedt tientallen chaletjes met winterse kost, lekkere drankjes en winterse artikelen en kerstdecoraties. Rond 16.00 uur wordt het tijd om weer huiswaarts te keren en wordt ieder naar zijn eigen opstapplaats teruggebracht.

Landinformatie

Recensies

  9 november 2017 - 13:13

  e.jager

  Wij hebben deze trip vorige jaar gemaakt. Je ziet veel in korte tijd. Prima verzorgde reis.Helaas hebben we niet kunnen genieten van alle lekkernijen op de kerstmarkt omdat we nog gingen eten. Achteraf erg jammer. Het eten bij de Lichtmis viel erg tegen. Advies eet je buikje rond op de kerstmarkt.Dan kan de bus mooi doorrijden naar huis. Advies aan deelnemers: ga ''s avonds na aankomst direct naar de kerstmarkt in Antwerpen. Nog veel gezelliger dan overdag.
  • Vervoer
   10
  • Accommodatie
   7
  • Verzorging
   10
  • Excursies
   10
  • Prijs-/kwaliteit
   10
  • Algemene indruk
   10

  20 december 2016 - 10:08

  J. Vredevoogd

  Wij (2 pers) zijn 17+18 december met de reis mee geweest. Prima reis gehad, hotel is goed. Uitstekende chauffeur, (Jaap) vertelde veel onderweg, en regelde een gezamelijk afscheidsdiner bij de Lichtmis ( verzamelplaats) wat ook uitstekend was ! Kortom een hele mooie reis !!

Recensie plaatsen

Heeft u aan deze reis deelgenomen en wilt u vertellen hoe u het vond? Dan kunt u hieronder een korte recensie toevoegen. U kunt een cijfer geven per onderdeel door op de sterren te klikken. Uw ervaring kunt u verder toelichten met een begeleidende tekst. Het e-mailadres dat u opgeeft zal niet op de website gepubliceerd worden.

Verplichte velden worden aangegeven met een *