U bevindt zich hier: Home/Groot Brittannië/Londen
nederlands sprekende gids
13 december kerstsfeer
2 januari Sale in London

London is the place to be!

Al jaren is Londen een stad met grote aantrekkingskracht. In het land van tradities is Londen een grote magneet die talloze toeristen naar zich toe trekt. Van Trafalgar Square, Londen Eye, St. Paul’s Cathedral, en de Tower of London tot de bijzondere wisseling van de wacht bij Buckingham Palace en Picadilly Circus. Londen heeft alles! U zult zich al gauw thuis voelen in deze fantastische stad.

Dagprogramma

Dag 1: Nederland - Londen
Vanaf de opstapplaatsen vertrekken we naar Frankrijk waar we de ferry naar Groot Brittannië nemen. Na aankomst op Engelse bodem rijden we per touringcar naar Londen. Als u dit wilt kunt u in de avond op eigen gelegenheid de ‘tube’ (metro) nemen naar het centrum van Londen. Het metrostation bevindt zich in de directe omgeving van het hotel en brengt u in 20 minuten naar de stad.
Dag 2: Londen
Tijdens een stadsrondrit krijgen we van een Nederlandssprekende gids alles te horen over de bezienswaardigheden in Londen. We zien onder andere Trafalgar Square, Westminster, de Big Ben en Buckingham Palace. In de middag rijden we naar Greenwich. Hier kunt u lunchen en heeft u vanaf een uitkijkpunt een geweldig uitzicht over de stad. Daarnaast staat er een rondvaart over de Thames (ca. £ 10 p.p.) op het programma. De rest van de middag kunt u doorbrengen bij Piccadilly Circus, Regent Street en Oxford Street. U vindt hier leuke winkels maar ook een bezoek aan China Town is een ware belevenis. Door de mooi verlichte stad keren we terug naar ons hotel.
Dag 3: vrije dag of Londen
Vandaag kunt u op eigen gelegenheid de bezienswaardigheid van uw keuze bezoeken. Misschien bekijkt u Londen vanuit Londen Eye, ooit ’s werelds grootste reuzenrad. Maar ook een bezoek aan London Dungeon is zeker de moeite waard. Een vermakelijke geschiedenisles door echte acteurs, indrukwekkende special effects, pretpark-achtige ritten en zenuwslopende verlichting en duisternis om de verhalen van de geschiedenis van Londen te vertellen. Met de bus rijden we deze ochtend naar de Tower (ca. £ 25 p.p.) en de Towerbridge waar de kroonjuwelen tentoongesteld liggen. Ernaast ligt het voormalig oorlogsschip Her Majesty Belfast. Ook hier kunt u een kijkje nemen (ca. £ 16 p.p.). In de middag kunt u genieten van vrije tijd. Wat is er fijner dan rond te snuffelen in de vele winkeltjes en boetiekjes van Covent Garden.
Dag 4: terugreis
We verlaten ons hotel en keren terug naar Dover. Per ferry gaan we naar het vaste land en rijden terug naar Nederland. Ieder wordt in de avond terug naar de verschillende opstapplaatsen gebracht.

Accommodaties

Hotel Ibis Styles London Excel

Gelegen in de Londense Docklands. Met de ‘tube’ bent u binnen 20 minuten in het centrum van Londen. Het hotel ligt tegenover het expositiecentrum Excel.

Faciliteiten

Faciliteiten: ontbijtzaal, café, steakhouse, Engelse pub, lift. Het hele hotel beschikt over gratis WiFi.

Kamer

Kamer: telefoon, radio, televisie, koffie- en theezetvoorzieningen. De badkamer beschikt over douche, toilet, toiletartikelen en haardroger.

Verzorging

Verzorging: in de ochtend geniet u van een ‘full breakfast’ (Engels ontbijt).

Lees meer

Prijzen

Inclusief

reis per comfort class touringcar
overtocht Calais – Dover heen en terug
verzorging op basis van logies/ontbijt
hotel dicht bij centrum
kamer met douche/toilet
genoemde excursies
stadsrondrit met Nederlandstalige gids

Exclusief

entreegelden
lunches en diners
€ 2,50 Calamiteitenfonds per boeking
€ 15 administratiekosten per boeking
reis-/annuleringsverzekering

Opstapschema

Route Heen A+E hoofdlijnen (schema uitklappenschema inklappen)
Surhuisterveen, Torenplein
Buitenpost, NS station
Kootstermolen, Bushalte carpool tankstation
Quatrebras, bushalte Dancing
Ryptsjerk, bushalte E10
Leeuwarden, P-Kalverdijkje
Grou, bushalte rotonde Sporthal
Heerenveen, Carpool tegenover McDonalds
Wolvega, NS Station
Steenwijk, P+R Achter NS station
Meppel, McDonalds
Lichtmis, Wegrestaurant Lichtmis
Zwolle, achterzijde NS, Hanzelaan 19
Leusden, Restaurant Oud Leusden
Utrecht, Westraven P+R
Drachten, brievenbus ingang Transferium
Marum, bushalte viaduct/carpool
Leek, P+R Leek A7
Roden, parkeerplaats Prominent Westeresch 8
Groningen, Hoogkerk Transferium, Hoogkerkerplein
Haren, Nescio (Postillion) Hotel Groningen, Emmalaan 33
Assen, v/d Valk ingang parking
Beilen, Carpool A28 Domoweg 2
Hoogeveen, Zuidwoldigerweg zijkant hotel
Beoordelingen
Jo No
we zijn gister terug gekomen van een geweldig mooi en super gezellig weekend in london , echt super top chauffeur en begeleiding ,Dalstra nogmaals dank voor een top weekend!