busreis eerste rang tickets geweldige show

Music Show of Scotland

Music Show Scotland komt voor de zesde keer terug naar Rotterdam Ahoy. Na 5 uitverkochte en succesvolle edities belooft de show in 2019 ook weer een groot spektakel te worden!
Music Show Scotland heeft een 3 uur durend programma met meer dan 200 pipers, drummers, dansers, muzikanten & zangeressen. De combinatie van pipes (doedelzakken), drums en een orkest is geweldig imposant en zorgt iedere keer weer voor kippenvel. "Het concert is zeer afwisselend.Op het ene moment marcheert de grote band met militaire discipline over de vloer en het andere moment worden gevoelige ballades gezongen. Traditionele Schotse Highland dancing, Irish stepdance, alles begeleid door livemuziek van de pipes, drums en de Castleband. Traditionals, maar ook rockmuziek, zoals een speciale versie van 'Music was my First Love’ van John Miles en 'The Voice’ van John Farnham. De cast, bestaande

Programma

Vanaf de opstapplaatsen reizen we per touringcar naar Ahoy in Rotterdam. Verwachte aankomsttijd is rond 18.45 uur. De voorstelling start om 19.30 uur en duurt tot 23.30 uur. De entreekaart ontvangt u van de chauffeur in de bus. Wij hebben zitplaatsen op de eerste rang voor u gereserveerd.
Na afloop vertrekt de bus rond middernacht en rijden we terug naar de verschillende opstapplaatsen.

Prijzen

Inclusief

reis per tourist class touringcar
entree zitplaats eerste rang

Exclusief

€ 3,50 administratiekosten
reis-/annuleringsverzekering.

Opstapschema

13:00
Surhuisterveen, Torenplein
13:35
Groningen, Hoogkerk Transferium
13:50
Leek, Rabobank
14:00
Marum, bushalte viaduct/carpool
14:20
Drachten, brievenbus ingang Transferium
14:50
Heerenveen, Carpool tegenover McDonalds
15:00
Joure, Jumbo G. Knolweg
15:15
Lemmer, Carpool transfeer85
15:30
Emmeloord, inrit van der Valk, Hooiveld 1