Orchideeënhoeve, december dagtocht

Orchideeënhoeve, december dagtocht

Rollatorvriendelijk

Beleef de warme kerstsfeer in de Orchideeën Hoeve!
Afdrukken

Vanaf € 56,-

Orchideeënhoeve, december dagtocht

Boek een sfeervolle decemberdagtocht naar één van de grootste overdekte kerstevenementen van Nederland!

Wie in december op zoek is naar de echte ouderwetse, gezellige en warme kerstsfeer, kan zijn hart ophalen in de Orchideeën Hoeve. Van 8 tot en met 26 december is de Orchideeën Hoeve in Flevoland omgetoverd in een magische winterdroom voor jong en oud.

Vanaf uw opstapplaats vertrekken we richting de Orchideeënhoeve waar we rond 13:00 uur aan zullen komen. Proef de gezellige kerstsfeer en laat u verrassen door al wat de Orchideeënhoeve te bieden heeft.
 
Kaarsjesavonden, kerstmarkt, kerststukjes en
Maar liefst tien kilometer kerstverlichting, lantaarns en sfeervolle fonteinen creëren een magische kerstbeleving in de tuinen van de Orchideeën Hoeve. Tijdens de kaarsjesavonden wordt deze sprookjesachtige beleving nog bijzonderder gemaakt door duizenden kaarsjes die de tuinen feeëriek verlichten. Aan het eind van de tuinenroute vindt u de gezellige kerstmarkt. Slenter langs veertig kraampjes vol snuisterijen en lekkernijen en sluit het uitje af op het horecaplein met een warme chocomel of vers gemaakte snert. Bewonder ondertussen tientallen bloemstylisten die kerststukjes maken of koop een mooi kerstgeschenk in de winkel van de Orchideeën Hoeve.
 
Decemberkalender
Magische wandeling door de tuinen: Vr. 8 t/m vr. 23 december 2017
Kerstmarkt met groendemonstraties: Vr. 8 t/m vr. 23 december 2017
Kaarsjesavonden en kerstkoren: Vr. 8, za. 9, do.14, vr. 15, za. 16, zo. 17, wo. 20, do. 21, vr. 22 en za. 23 december 2017 van 17.00 tot 21.00 uur.
Tweede Kerstdag: Di. 26 december 2017, geopend van 10.00 tot 18.00 uur
 
De Orchideeën Hoeve en alle activiteiten zijn geheel overdekt en rolstoeltoegankelijk.
 
Rond 18:30 uur rijden we terug en wordt u weer bij uw opstapplaats gebracht.
 
 

Landinformatie

Recensies