luxury class touringcar ontspanningscentrum weekprogramma skibus vanaf hotel

Per luxury class pendelbus naar Oostenrijk

Comfortabel, uitgerust en op een betaalbare manier uw wintersportbestemming in Oostenrijk bereiken? Op wintersport met Dalstra Reizen is heel eenvoudig. Tijdens de wintermaanden rijdt er een bus van Dalstra Reizen, of van onze partner de Jong Intra Vakanties, naar Oostenrijk en weer terug. Daar stopt de bus op de genoemde plekken en zal u hier, op de terugreis, ook weer ophalen.

Per luxury class pendelbus naar Oostenrijk

Comfortabel, uitgerust en op een betaalbare manier uw wintersportbestemming in Oostenrijk bereiken? Op wintersport met Dalstra Reizen is heel eenvoudig. Tijdens de wintermaanden rijdt er een bus van Dalstra Reizen, of van onze partner de Jong Intra Vakanties, naar Oostenrijk en weer terug. Daar stopt de bus op de genoemde plekken en zal u hier, op de terugreis, ook weer ophalen.

Chauffeurs/reisleiding

Uw chauffeur is niet alleen chauffeur, hij/zij is ook uw gastheer/gastvrouw. Dat betekent dat hij/zij u op alle mogelijke manieren van dienst zal zijn. Bovenal zorgt de chauffeur er voor dat u veilig én comfortabel op uw bestemming aankomt. U kunt bij ons altijd rekenen op ervaren chauffeurs. De buspendelreizen worden altijd door twee chauffeurs uitgevoerd.

Routestops, eten en drinken

In onze touringcars kunt u tijdens de reis diverse gekoelde dranken, koffie, thee, etc. aanschaffen. Alles tegen redelijke prijzen. Tussen 24.00 en 06.00 uur wordt er enkel gestopt voor een chauffeurswissel zodat u ongestoord kunt slapen.

Dagprogramma

Dag 1: vrijdag
In de namiddag vertrekken we vanaf de opstapplaatsen naar het wisselpunt in Beek. Hier wordt de definitieve busindeling gemaakt. De stoelindeling wordt conform de reserveringen gemaakt. U kunt er zeker van zijn dat u en uw medereizigers (vanaf Beek) bij elkaar zitten. Ook ontvangt u hier een reispakket met een deken en een kussen. Tijdens de heenreis krijgt u, voordat u Nederland verlaat, nog een heerlijk kopje koffie en een echt Hollands broodje kroket aangeboden. Rond 20.30 uur vertrekken we naar uw vakantiebestemming. Voor de nacht maken we nog even een stop zodat u zich klaar kunt maken voor de nacht. Twee ervaren chauffeurs rijden, om en om, naar uw bestemming.
Dag 2: zaterdag
De chauffeurs rijden ‘s nachts door Duitsland naar Oostenrijk. Tussen 24.00 en 06.00 uur wordt er alleen gestopt voor een chauffeurswissel, zodat u kunt blijven slapen. ’s Ochtends tussen 06.30 en 10.00 uur rijden de chauffeurs langs de verschillende uitstaphaltes.
Dag 2 t/m dag 8: zaterdag t/m vrijdag
Geniet van uw wintersport! Op de bestemmingen is geen vertegenwoordiging van Dalstra Reizen aanwezig. Uiteraard kunt u bij uw accommodatieverstrekker terecht voor diverse vragen. Bij verblijf in een accommodatie van De Jong Intra Vakanties kunt u terecht bij het kantoor in Seefeld. Tel: 0043 521 23351. Open op di-vrij 08.30-11.30 uur, za 07.00-22.00 uur en zo 09.00-10.00 uur. Bij eventuele calamiteiten kunt u altijd rechtstreeks contact opnemen met Dalstra Reizen tel: 0031 (0)512 369038, bereikbaar 24/7.
Dag 9: zaterdag
Tijd om terug naar Nederland te gaan. In veel gevallen moet u de kamer om 10.00 uur verlaten. Vaak is het mogelijk uw bagage in het hotel te laten terwijl u nog even van de laatste ski-dag geniet. De terugreis is doorgaans op zaterdag namiddag of aan het begin van de avond.
Dag 10: zondag
In de nacht rijden de chauffeurs, door Duitsland, terug naar Nederland. De geplande aankomsttijd in Beek is zondagochtend om 08.30 uur. In het restaurant wordt dan een ontbijt met koffie/thee geserveerd. Aansluitend wordt u naar de verschillende opstapplaatsen teruggebracht. Aankomst ongeveer tussen 10.00 en 13.00 uur.
Bagage
In verband met de beperkte bagageruimte in de touringcar, gelden er bagagevoorschriften. Per persoon mag u het volgende meenemen: - 1 koffer of reistas van normaal formaat (80x70x30 cm en max. 20 kg) - 1 ski- of snowboarduitrusting (bij snowboards dient u de bindingen van het snowboard te verwijderen) - 1 stuk handbagage (normaal formaat, max 2kg) U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor al uw bagage.
Vertraging
In het bovenstaande reisschema kan, door weers- en verkeersomstandigheden, vertraging ontstaan. Vanwege uw eigen veiligheid kunnen vertrektijden worden aangepast; een chauffeur moet namelijk de wettelijke rust krijgen. U wordt hierover van te voren geïnformeerd.

Accommodaties

Hotel Alpina Ried

Hotel Alpina****

Het hotel ligt aan de rand van het dorp Ried im Zillertal, een vakantiedorp in het midden van het dal. Het centrum ligt op ca. 5 minuten loopafstand. Ried is een gezellig vakan­tiedorp van waaruit u prachtige fietstochten kunt maken. Ried wordt omgeven door overweldigende bergtoppen als de Kellerjoch (2350 meter) en de Sonnwendjoch (1986 meter).

Faciliteiten

gezellig restaurant, (bier)stube en tuin. Het voorste deel van het hotel beschikt over een lift. Het ontspanningscentrum beschikt over een zwembad, sauna, solarium en een Turks stoombad. In dit hotel beschikt u over gratis WIFI.

Kamer

voorzien van douche/toilet, televisie, radio en telefoon. Het merendeel beschikt over een balkon.

Verzorging

’s morgens een ontbijtbuffet, lunch en ’s avonds een 3-gangendiner; afgewisseld met een grillavond, boerenbuffet en een Italiaans buffet. Op de volle excursiedagen gaat er een lunchpakket mee vanuit het hotel.

Website

www.alpina-ried.at

Lees meer

Prijzen

Inclusief

reis per luxe Royal Class Pendelbus
kopje koffie of thee in Beek
broodje kroket in Beek
reispakket met deken en kussentje
ontbijt in Didam op de terugreis.
servicelijn van en naar een door u gekozen opstappunt
uitstapplaats bij of nabij uw accommodatie.

Exclusief

reserveringskosten € 15,- per boeking
calamiteitenfond € 2,50 per boeking
verzekeringen (denkt u aan de wintersportdekking)

Opstapschema

Route de Jong Intra (schema uitklappenschema inklappen)
Groningen, Hoogkerk Transferium
Drachten, brievenbus ingang Transferium
Heerenveen, Carpool tegenover McDonalds
Leeuwarden, station voorzijde
Meppel, McDonalds
Assen, v/d Valk ingang parking
Hoogeveen, Ns station
Zwolle, NS, P+R, achterzijde station
Apeldoorn, carpool A50
Arnhem, parkeerplaats Rijnhal
Beek, restaurant het Heuveltje