Reisgenoot gezocht

Reist u alleen en vindt u de 1-persoonstoeslag te hoog? Voor u heeft Dalstra Reizen de speciale ‘Reisgenoot gezocht’-service. Als u alleen reist en u wilt een (hotel)kamer delen met een reisgenoot, dan kunt u dat aan ons doorgeven. Zo voorkomt u deze toeslag en u heeft gezelschap van een reisgenoot.

Hoe werkt het?

U geeft aan ons door, via info@dalstra.nl, dat u een reisgenoot zoekt. Geef in uw mail de volgende informatie: geslacht, geboortedatum, NAW-gegevens, telefoonnummer en de reis die u wilt maken (+ vertrekdatum). Vermeld in uw mail ‘Reisgenoot gezocht.’

En vervolgens?

Uw reis + vertrekdatum, leeftijd en geslacht plaatsen wij op internet (zie hieronder). Uw persoonlijke gegevens publiceren wij nooit op internet. Wij gaan daar vertrouwelijk mee om. In de lijst ‘Reisgenoten gezocht’ kunt u zelf zien wie er een reisgenoot zoekt. Wilt u in contact komen met die persoon, dan kunt u dat aan ons doorgeven via info@dalstra.nl. Wij zorgen dat u met elkaar in contact kunt komen. Ook als wij een geschikte reisgenoot voor u tegenkomen, zullen wij contact met u opnemen.

Mw, 87 jaar, fietsreis Altmühltal, 5 juli 2019

Mevrouw, Canada, 3 sept. 2019

Mevrouw, 83 jaar, geen voorkeur reis en datum

mevrouw, 76 jaar, Canada, 3 sept.

Mevrouw, 72 jaar, Europa, jul. aug. sept.

Mw, 80 jaar, reis nog te bepalen, wil wel een 1pk.

Mw, 80 jaar, Seniorenreis