U bevindt zich hier: Home/Nederland/Nationale Taptoe
1e rang zitplaatsen comfortabel met de bus

Nationale Taptoe Rotterdam

De Nationale Taptoe, internationaal bekend als “The Netherlands Military Tattoo” of "The Dutch Military Tattoo", is een kleurrijke indoor-show rond Nederlandse en buitenlandse militaire muziek in Ahoy Rotterdam, waarin mars-, moderne- en klassieke muziek worden gepresenteerd.
De Nationale Taptoe is één van de meest vooraanstaande militaire taptoe's in de wereld. Met een diversiteit aan muziek en indrukwekkende lichtshows werken militaire orkesten samen met militaire orkesten, artiesten en groepen uit binnen- en buitenland.

De Nationale Taptoe bestaat sinds 1954 (toen begonnen als Taptoe Delft). Met uitzondering van het jaar 1975 heeft de Taptoe ieder jaar plaats gevonden. In 2019 is het de 65e editie.

Samen met de Royal Edinburgh Military Tattoo en de Canadese Royal Nova Scotia International Tattoo behoort de Nationale Taptoe tot de top van de wereld.

Hoogtepunten 2019
200 Jaar militaire muziek in het Koninkrijk vormt de rode draad in de Nationale Taptoe 2019. Daarnaast is de herdenking van de slag om Arnhem 75 jaar geleden, een belangrijk onderdeel van het programma.
Inmiddels heeft de organisatie de volgende deelnemers voor u vastgelegd:
• Alle orkesten van de Nederlandse Krijgsmacht
• Het Nederlands Politie Orkest
• Koninklijke Militaire Muziekkapel van de Belgische Luchtmacht
• Muziek uit onze overzeese gebiedsdelen
• Massed Pipes & Drums
Daarnaast heeft de Nationale Taptoe ons meegedeeld dat de "Ministry of National Defense Militairy Band" uit Zuid Korea in 2019 voor ons komt optreden.
Meer informatie over de taptoe vindt u op: www.nationaletaptoe.nl

Programma

Vanaf de opstapplaatsen vertrekken we in de ochtend naar Ahoy in Rotterdam voor de middagvoorstelling van de Nationale Taptoe. Na aankomst rond 13.30 uur begint de Taptoe om 14.00 uur. Na afloop, rond 17.00 uur vertrekken we naar het adres waar een 3-gangendiner wordt geserveerd. Aansluitend keren we in de avond terug naar de verschillende opstapplaatsen.

Prijzen

Inclusief

busreis
entreekaarten zitplaats 1e rang (vak Ai)
3-gangendiner.

Exclusief

€ 3,50 administratiekosten
reis-/annuleringsverzekering.

Opstapschema

08:00
Surhuisterveen, Torenplein
08:45
Groningen, Hoogkerk Transferium
09:00
Leek, Rabobank
09:10
Marum, bushalte viaduct/carpool
09:30
Drachten, brievenbus ingang Transferium
10:00
Heerenveen, Carpool tegenover McDonalds
10:15
Joure, Jumbo G. Knolweg
10:30
Lemmer, Carpool transfeer85
10:45
Emmeloord, inrit van der Valk, Hooiveld 1