U bevindt zich hier: Home/Duitsland/Uitwaaien op Borkum
fietshuur
incl koffie met gebak
reisbegeleiding
tegen meerprijs huifkartocht of bustour

Uitwaaien op Borkum

Een bezoek aan één van de Duitse Oostfriese waddeneilanden is zeker de moeite waard! Onze chauffeur brengt u naar Eemshaven voor de overtocht naar Borkum. Aan boord staat de koffie met gebak voor u klaar. Na aankomst rijden we met een boemeltreintje naar het stadje Borkum.
Op het eiland kunt u genieten van al het moois in de omgeving van het stadje. Zo is er het strand waar u zo’n echte strandkorf kunt huren. In het centrum van het dorpje Borkum vindt u vele winkeltjes, restaurantjes en een gezellige strandpromenade!
Bij de dagtocht is de huur van een fiets inbegrepen. Geniet van de zilte zeelucht en neem hier en daar lekker even pauze. Of wat dacht u van een terrasje in het dorp? Met de aangeboden fietsroute maakt u een ontdekkingstocht over het eiland.
Het bijboeken van een elektrische fiets is beperkt mogelijk. Hiervoor bedraagt de toeslag € 18 p.p. Een fietsroute krijgt u van onze reisleiding. Hij/zij vertelt u meer over het wel en wee van de dagtocht.
Eenmaal terug op het vasteland keren we na een 3-gangendiner terug naar de opstapplaatsen.

Fietst u liever niet?

Dan kunt u kiezen voor of een busrondrit, toeslag € 2 per persoon: na aankomst heeft u vrije tijd. Om 14.00 uur vertrekt de bus voor een prachtige rondrit van 1,5 uur over het eiland.
Of een huifkartocht, toeslag € 3,50: na aankomst heeft u vrije tijd. Om 14.00 uur maakt u met een huifkar een mooie tocht over het eiland. Onderweg pauzeert u ca. een half uur voor een drankje (eigen rekening). Rond 17.15 uur bent u weer terug in het dorp.
Dit kunt u alleen telefonisch boeken en hiermee komt de fietshuur te vervallen.

Prijzen

Inclusief

busvervoer
overtocht Eemshaven – Borkum heen en terug
koffie met gebak
fietshuur, huifkartocht (+€ 3,50) of bustour (+ €2,-)
reisbegeleiding
fietskaart
3-gangendiner.

Exclusief

€ 3,50 administratiekosten
reis-/annuleringsverzekering.

Opstapschema

07:05
Surhuisterveen, Torenplein
07:30
Quatrebras, bushalte Dancing
07:50
Leeuwarden, P-Kalverdijkje
08:20
Drachten, brievenbus ingang Transferium
08:45
Leek, bushalte Rabobank
09:00
Groningen, Hoogkerk Transferium, Hoogkerkerplein
09:45
Eemshaven, terminal Borkumline, Borkumkade 1