Corona virus update
Save Tourism
Na de nieuwe berichtgeving van maandag 23 maart is Dalstra Reizen genoodzaakt om zeker tot 1 juni geen reizen meer uit te voeren naar uw vakantiebestemming. Valt uw boeking in deze periode? U krijgt dan binnen een aantal weken bericht over de afhandeling van deze boeking met de Coronavoucher. Onze medewerkers zijn momenteel heel erg druk met de afhandeling van uw boeking en daarom willen wij u vragen om telefonisch contact zoveel mogelijk te beperken. Voor dringende vragen kunt u vanzelfsprekend altijd bij ons terecht. Ook kunt u een email sturen aan info@dalstra.nl

Als uw reis binnen de genoemde periode valt, en wij genoodzaakt zijn deze niet uit te voeren, dan ontvangt u van ons een voucher ter waarde van de betaalde reissom die u kunt gebruiken voor de betaling van een reis met een latere vertrekdatum. De voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte en kan worden gebruikt voor alle reizen uit het Dalstra Reizen programma. We nemen de komende twee weken contact met u op over de voucher. Voor meer informatie over deze voucher kijkt u op: Corona voucher SGR

Geen restitutie reissom
Wij begrijpen ook dat u voorkeur heeft voor teruggave van de reissom. Helaas treft het corona virus ons ook erg en hebben we voor de “corona voucher” gekozen. Branchevereniging ANVR ondersteunt deze oplossing en het SGR staat garant voor deze voucher en waarborgt uw reissom.

Daarnaast vragen wij uw begrip voor het volgende:

- Dalstra Reizen neemt het advies ter harte om zoveel mogelijk medewerkers thuis te laten werken. Dit betekent dat het erg druk kan zijn. Onze medewerkers doen hun uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te woord te staan zoals u van ons gewend bent. Echter, deze uitzonderlijke situatie is ook voor ons nieuw en kan tot een wat langere wachttijd aan de telefoon leiden.

- Wij vragen u zoveel mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen en niet het kantoor te bezoeken. Reden hiervoor is dat we met minimale bezetting zitten en we verspreiding van het virus zoveel mogelijk willen voorkomen.

- Onze openingstijden zijn gewijzigd: per 16 maart zijn wij van maandag t/m vrijdag geopend van 8.30 – 17.00 uur. Voorlopig is ons kantoor op zaterdag gesloten. Wij zijn dan alleen telefonisch bereikbaar op het gebruikelijke nummer.

Van onze medewerkers wordt veel verwacht. De onzekerheid zorgt er voor dat er grote inzet en flexibiliteit wordt verwacht. Als Dalstra Reizen zijn wij trots op hoe hier in ons team mee omgegaan wordt. Wij vragen dan ook uw begrip als zaken even anders gaan dan anders in deze moeilijke periode.

Wij danken u voor het vertrouwen en geduld en wij hopen u zeker weer een mooie reis te mogen bezorgen later dit jaar. Wij hebben er alle vertrouwen in dat er over een tijdje weer mogelijkheid is tot reizen.

En voor nu: blijf gezond en zorg goed voor elkaar.