Informatiebijeenkomsten
informatie bijeenkomst
In januari en februari organiseert Dalstra Reizen informatiebijeenkomsten over verschillende reizen. Reiskenners geven dan informatie over de reis en kunnen al uw vragen beantwoorden. Wij ontvangen u vooraf aan de presentatie graag met een kopje koffie op ons bedrijf aan de Molenweg 6 in Surhuisterveen. Graag vooraf aanmelden via onze website www.dalstra.nl of telefonisch op
0512-369030.
Graag tot dan!

- 21 januari Nood Amerika en Canada
- 1 februari Jordanië
- 1 februari Georgië
- 4 februari Cuba
- 6 februari Rusland, Sint Petersburg en Moskou
Nieuwe Zomergids is uit!
Met maar liefst 22 nieuwe reizen hebben wij de nieuwe Zomergids voor 2020 weer mogen ontvangen. De excursiereizen zijn onder andere aangevuld een nieuwe seniorenreis naar de Lüneburgerheide, een reis het romantische Frankenland, Mecklenburg Vorpommern, Denemarken, de Côte d’Azur en de Zuid Bohemen. Aan de rondreizen zijn toegevoegd: een mooie reis naar Polen en Moravië, Corsica en Sardinië. Daarnaast hebben we mooie nieuwe vliegreizen in ons programma opgenomen. Wat dacht u van de Italiaanse Amalfikust met Napels en Pompeï of de reis Go Dutch in Amerika en Canada? Voor wat betreft de fietsreizen is de fietsreis langs de Elbe terug van weggeweest en bieden we de 3-rivierentocht en een fietsreisproeverij aan de Dutise Nordseeküste aan.
U ziet het, naast de bestaande reizen is er keuze genoeg voor het boeken van een van de mooie reizen.
Vroegboekactie Zomergids 2020!
vroegboekactie
Boek een reis t/m 19 januari uit de Dalstra Reizen zomergids 2020 en ontvang een gratis dagtocht. Een unieke actie van Dalstra Reizen!

Voorwaarden:
- Deze actie geldt voor boekingen vanaf €400,- p.p. uit de Dalstra Reizen zomergids 2020.
- Deze actie geldt alleen voor nieuwe boekingen gemaakt in de periode van november 2019 t/m 20 januari 2020.
- Deze gratis dagtochten zijn uitsluitend online te boeken voor uiterlijk 1 maart 2020.
- Zolang de voorraad strekt.

U ontvangt bij uw boekingsbevestiging nadere informatie over de dagtochten en hoe u deze online kunt boeken.
Reisinformatiedag 2020
Kom zaterdag 11 januari 2020 naar ons bedrijfspand in Surhuisterveen. Dan is namelijk onze jaarlijkse Reisinformatiedag. Iedereen is van harte welkom!
De werkplaats is omgetoverd tot een reismarkt waar u informatie kunt krijgen over de verschillende reizen die we gaan aanbieden in 2020. Bij de meeste kraampjes staat de chauffeur/reisleider die de reis ook uitvoert. Ideaal om alvast kennis te maken of om meer informatie in te winnen.
Om u een beeld te geven van onze reizen worden er in verschillende ruimtes films getoond van onze reizen. Verder is dit voor veel mensen dé gelegenheid om oude en eventueel nieuwe reisgenoten te ontmoeten. Er is dan ook een compleet terras ingericht waar men, tegen betaling, van een drankje kan genieten.
Vanwege de belangstelling, vorig jaar bezochten meer dan 1500 mensen deze dag, is er parkeerruimte beschikbaar aan de Lauwersweg in Surhuisterveen.
De informatiedag is van 10:00 tot 16:30 uur en de toegang is gratis.
Fotowedstrijd
Fotowedstrijd
Heeft u uw mooiste vakantiefoto al ingestuurd?
Bent u met Dalstra Reizen op vakantie geweest? Stuur dan uw leukste, mooiste foto naar ons toe met dat wat uw bestemming zo mooi maakte. De vijf beste inzendingen winnen een reischeque.
U kunt uw (digitale) foto's/filmpjes sturen naar fotowedstrijd@dalstra.nl.