Vroegboekactie!
vroegboekactie
Boek een reis t/m 20 januari uit de Dalstra Reizen zomergids 2019 en ontvang een gratis dagtocht. Een unieke actie van Dalstra Reizen! Voorwaarden: - Deze actie geldt voor boekingen vanaf €400,- p.p. uit de Dalstra Reizen zomergids 2019. - Deze actie geldt alleen voor nieuwe boekingen gemaakt in de periode van november 2018 t/m 20 januari 2019. - Deze gratis dagtochten zijn uitsluitend online te boeken voor uiterlijk 1 maart 2019. - Zolang de voorraad strekt. U ontvangt bij uw boekingsbevestiging nadere informatie over de dagtochten en hoe u deze online kunt boeken.
Reisinformatiedag 2019
Kom zaterdag 12 januari 2019 naar ons bedrijfspand in Surhuisterveen. Dan is namelijk onze jaarlijkse Reisinformatiedag. Iedereen is van harte welkom! De werkplaats is omgetoverd tot een reismarkt waar u informatie kunt krijgen over de verschillende reizen die we gaan aanbieden in 2019. Bij de meeste kraampjes staat de chauffeur/reisleider die de reis ook uitvoert. Ideaal om alvast kennis te maken of om meer informatie in te winnen. Om u een beeld te geven van onze reizen worden er in verschillende ruimtes films getoond van onze reizen. Verder is dit voor veel mensen dé gelegenheid om oude en eventueel nieuwe reisgenoten te ontmoeten. Er is dan ook een compleet terras ingericht waar men, tegen betaling, van een drankje kan genieten. Vanwege de belangstelling, vorig jaar bezochten 1500 mensen deze dag, is er parkeerruimte beschikbaar aan de Lauwersweg in Surhuisterveen. Er staan verkeersregelaars en een bus brengt bezoekers naar het bedrijfspand. De informatiedag is van 10:00 tot 16:30 uur en de toegang is gratis.
Najaarsactie
Najaarsactie foto
Boek voor 13 augustus 2018 een van onderstaande reizen en ontvang een gratis dagtocht naar de kerstmarkt in Bremen of Oldenburg cadeau.
Nieuwe website Dalstra Reizen
Oude Website Dalstra Reizen
Met trots mogen we de nieuwe website van Dalstra Reizen aan u tonen. Gebruiksvriendelijk en aangepast aan tablet en mobiel. Alle informatie over de door ons georganiseerde reizen vindt u terug op deze website. Bij boeking ziet u direct wat de kosten zijn van uw reis. Surft u gerust eens rond op deze website en voelt u zich thuis.
Fotowedstrijd
Fotowedstrijd
Heeft u uw mooiste vakantiefoto al ingestuurd? Bent u in 2018 met Dalstra Reizen op vakantie geweest? Stuur dan uw leukste, mooiste foto naar ons toe met dat wat uw bestemming zo mooi maakte. De vijf beste inzendingen winnen een reischeque. U kunt uw (digitale) foto's/filmpjes sturen naar fotowedstrijd@dalstra.nl.