Nieuws
Beste klant,

Zoals U waarschijnlijk heeft gelezen of gehoord is Dalstra Reizen per 22 september 2020 failliet verklaard en heeft de familie een doorstart gerealiseerd.
Voor de familie Dalstra persoonlijk een rollercoaster.

Voor de financiële afwikkeling van de geplande reis in 2021, ontvangt u binnenkort een brief van Stichting Garantiefonds Reisgelden. (SGR). In deze brief wordt u uitgelegd hoe u uw reissom kunt terugvorderen. Dit houdt in dat uw boeking voor deze reis komt te vervallen.

In verband met de doorstart, gaat Dalstra Reizen een aantal reizen uit het zomerprogramma 2021 aanbieden. Er wordt ter zijnde tijd telefonisch contact met u opgenomen als u op een van de nieuwe aangeboden reizen geboekt stond geboekt, maar we bellen u ook indien dit niet het geval is. U wordt dan gevraagd of u met een van de aangeboden reizen mee wilt.

Omdat de vooruitzichten geen zekerheid bieden om te kunnen reizen hoeft er voor een nieuwe geboekte reis geen aanbetaling te worden voldaan. Pas wanneer de reis definitief doorgaat krijgt u een factuur.

Indien u in de komende weken geen correspondentie van Stichting Garantie Reisgelden ontvangt, kunt u zelf contact opnemen via mail met Dalstra@sgr.nl of kijken op de website van het SGR, www.sgr.nl of bellen naar het SGR telefoonnummer: 010-4146377

Namens de familie onze excuses voor het ongemak en hopelijk tot ziens in 2021 in een van onze touringcars.

Hartelijke groet,
Namens de familie, Johan Dalstra.