Verzekeringen

Reis-/annuleringsverzekering

Stel dat u tijdens uw vakantie ziek wordt of bij een ongeval betrokken raakt. Met een reisverzekering van Allianz Assistance staat u er op zo’n moment niet alleen voor. Voor elk type reiziger heeft Allianz Assitance een reisverzekering ontwikkeld. Zo kunt u, eventueel ondersteund door uw reisadviseur, de juiste keuze maken. Welke reisverzekering u ook kiest, u kunt in noodsituaties 24-uur per dag een beroep doen op de alarmcentrale van Allianz Assitance.

Annuleringsverzekering

Uw vakantie besproken! U kunt genoodzaakt zijn uw reis te annuleren of uit te stellen. Sluit daarom direct bij boeking een annuleringsverzekering af voor een vergoeding van de annuleringskosten. Ook wanneer je een reis moet afbreken, krijg je de kosten vergoed voor de niet gebruikte vakantiedagen. De premie van deze verzekering bedraagt 7,14% van de totale reis- of huursom.
Belangrijk:
De verzekering is geldig in de gehele wereld.
De premie is inclusief 21% assurantiebelasting

Klik hier voor de Verzekeringskaart Kortlopende Annuleringsverzekering

Klik hier voor de actuele voorwaarden Kortlopende Annuleringsverzekering

Kortlopende Reisverzekering

Wanneer u op vakantie gaat is zeker van belang dat u goed verzekerd op reis gaat. Mocht er iets gebeuren tijdens u reis dan kunt u onverwachts voor hoge kosten komen te staan. Sluit daarom altijd een reisverzekering af.

Premie:
Kortlopende reisverzekering compleet Europa € 2,01 per persoon per dag
Kortlopende reisverzekering compleet Wereld exclusief de Verenigde Staten van Amerika en Canada € 2,93 per persoon per dag.
Kortlopende reisverzekering compleet Wereld inclusief de Verenigde Staten van Amerika en Canada € 3,81 per persoon per dag.

Klik hier voor de Verzekeringskaart Kortlopende Reisverzekering

Klik hier voor de actuele voorwaarden Kortlopende Reisverzekering

Quarantainedekking

Als je vlak voor vertrek besmet raakt met Covid-19 en hierdoor niet op reis kan, dan worden de annuleringskosten vergoed. (Als u een annuleringsverzekering van Allianz Assistance heeft afgesloten) En als je door een besmetting met Covid-19 in quarantaine moet in het buitenland, dan heb je dankzij de quarantainedekking, die standaard op je verzekering zit nergens omkijken naar. Je verblijf tot 5 dagen wordt dan vergoed. (Als u een reiszekering van Allianz Assistance heeft afgesloten)

Doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering

Wanneer u regelmatig reist, is het handig om de Doorlopende Reisverzekering- en Annuleringsverzekering van Allianz Assistance af te sluiten. U bent dan het hele jaar door voordelig verzekerd. Niet alleen tijdens uw vakanties, maar ook als u een dagje of een lang weekend over de grens gaat. Uw reisverzekeringsadviseur vertelt u er graag meer over.

Afsluiten

Het afsluiten van de reisverzekeringen is simpel. De Annuleringsverzekering en de kortlopende Reisverzekering zijn telefonisch bij ons af te sluiten. Wij noteren uw gegevens en de verzekering wordt in orde gemaakt.