Verzekeringen

Reis-/annuleringsverzekering

Stel dat u tijdens uw vakantie ziek wordt of bij een ongeval betrokken raakt. Met een reisverzekering van Allianz Global Assistance reisverzekering staat u er op zo’n moment niet alleen voor. Voor elk type reiziger heeft Allianz Global Assistance een reisverzekering ontwikkeld. Op deze pagina zijn de belangrijkste reisverzekeringen toegelicht. Zo kunt u, eventueel ondersteund door uw reisadviseur, de juiste keuze maken. Welke reisverzekering u ook kiest, u kunt in noodsituaties 24-uur per dag een beroep doen op de alarmcentrale Allianz Global Assistance.

Annuleringsverzekering

Uw vakantie besproken! U kunt genoodzaakt zijn te annuleren of uw vakantie af te breken. Sluit daarom direct bij boeking een annuleringsverzekering af voor vergoeding van de annuleringskosten. De premie van de Annulering Volledig is 5,6 % van de totale reis- of huursom. De Annuleringsverzekering Dubbel-Zeker biedt net iets meer. De volledige reissom wordt vergoed wanneer u de reis moet afbreken. De premie van deze verzekering bedraagt 6% van de totale reis- of huursom.
Belangrijk:
Bij de Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance kunt u ook twee niet-meereizende personen verzekeren, bijvoorbeeld uw compagnon of een familielid. Uw annuleringskosten worden zo ook vergoed wanneer u moet annuleren omdat uw compagnon de zaak niet kan waarnemen of uw familielid door plotselinge ziekte dringend zorg nodig heeft.
De verzekering zijn geldig in de gehele wereld.
De poliskosten zijn € 5,45
De premies en poliskosten zijn exclusief assurantiebelasting

Bekijk de algemene voorwaarden en de verzekeringskaart voor de annuleringsverzekering.

Kortlopende Reisverzekering

Ook binnen deze verzekering kunt de reisverzekering samenstellen die precies aansluit op uw persoonlijke wensen en behoeften. U bent verzekerd van een Complete dekking, waarin de onderdelen reisbagage, medische kosten, s.o.s.-kosten en reisongevallen zijn inbegrepen.
Bekijk de voorwaarden voor de kortlopende reisverzekering en de verzekeringskaart van de kortlopende reisverzekering.

Doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering

Wanneer u regelmatig reist, is het handig om de Doorlopende Particuliere Reisverzekering van Allianz Global Assistance af te sluiten. U bent dan het hele jaar door voordelig verzekerd. Niet alleen tijdens uw vakanties, maar ook als u een dagje of een lang weekend over de grens gaat. Sluit u ook meteen een Doorlopende Annuleringsverzekering of Doorlopende Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering af, dan heeft u helemaal geen omkijken meer naar uw vakantieverzekeringen. Uw reisverzekeringsadviseur vertelt u er graag meer over.

Afsluiten

Het afsluiten van de verschillende reisverzekeringen is simpel. De Annulering Volledig, de Annuleringsverzekering Dubbel-Zeker en de kortlopende Reisverzekering zijn telefonisch bij ons af te sluiten. Wij noteren uw gegevens en de verzekering is in orde gemaakt.