Verzekeringen

Reis-/annuleringsverzekering

Stel dat u tijdens uw vakantie ziek wordt of bij een ongeval betrokken raakt. Met een reisverzekering van Allianz Global Assistance reisverzekering staat u er op zo’n moment niet alleen voor. Voor elk type reiziger heeft Allianz Global Assistance een reisverzekering ontwikkeld. Zo kunt u, eventueel ondersteund door uw reisadviseur, de juiste keuze maken. Welke reisverzekering u ook kiest, u kunt in noodsituaties 24-uur per dag een beroep doen op de alarmcentrale Allianz Global Assistance.

Annuleringsverzekering

Uw vakantie besproken! U kunt genoodzaakt zijn te annuleren of uw vakantie af te breken. Sluit daarom direct bij boeking een Dubbel-Zeker annuleringsverzekering af voor vergoeding van de annuleringskosten. De volledige reissom wordt vergoed wanneer u de reis moet afbreken zelfs als u op de voorlaatste dag uw reis moet afbreken. De premie van deze verzekering bedraagt 6,5% van de totale reis- of huursom.
Belangrijk:
De verzekering zijn geldig in de gehele wereld.
De poliskosten zijn € 5,45
De premies en poliskosten zijn exclusief 21% assurantiebelasting

Klik hier voor de Verzekeringskaart Kortlopende Annuleringsverzekering

Klik hier voor de actuele voorwaarden Kortlopende Annuleringsverzekering

Kortlopende Reisverzekering

Wanneer u op vakantie gaat is zeker van belang dat u goed verzekerd op reis gaat. Mocht er iets gebeuren tijdens u reis dan kunt u onverwachts voor hoge kosten komen te staan. Sluit daarom altijd een reisverzekering af.

Premie:
Kortlopende reisverzekering Europa combinatie B € 1,85 per persoon per dag
Kortlopende reisverzekering Wereld combinatie B exclusief de Verenigde Staten van Amerika en Canada € 2,75 per persoon per dag.
Kortlopende reisverzekering Wereld combinatie B inclusief de Verenigde Staten van Amerika en Canada € 3,40 per persoon per dag.

Klik hier voor de Verzekeringskaart Kortlopende Reisverzekering

Klik hier voor de actuele voorwaarden Kortlopende Reisverzekering

Extra Reis en verblijfskosten ivm Covid-19

Indien je op je reisverzekering van Allianz Global Assistance de SOS hulpverlening hebt meeverzekerd, geldt dat je ook verzekerd bent voor extra reis- en verblijfskosten als gevolg van verplichte quarantaine wegens COVID-19. Het gaat hierbij om de voorwaarden DRAV18, DVV18, DPR10, P-RV20, P-BRV11, P-A&S14, P-CZV14, P-DZV14, GTRV18, GTRV21, GSRV18 en PZJP10.

Klik hier voor het extra clausuleblad “Extra Reis en verblijfskosten ivm Covid-19”

Doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering

Wanneer u regelmatig reist, is het handig om de Doorlopende Particuliere Reisverzekering van Allianz Global Assistance af te sluiten. U bent dan het hele jaar door voordelig verzekerd. Niet alleen tijdens uw vakanties, maar ook als u een dagje of een lang weekend over de grens gaat. Sluit u ook meteen een Doorlopende Annuleringsverzekering of Doorlopende Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering af, dan heeft u helemaal geen omkijken meer naar uw vakantieverzekeringen. Uw reisverzekeringsadviseur vertelt u er graag meer over.

Afsluiten

Het afsluiten van de reisverzekeringen is simpel. De Annuleringsverzekering Dubbel-Zeker en de kortlopende Reisverzekering zijn telefonisch bij ons af te sluiten. Wij noteren uw gegevens en de verzekering wordt in orde gemaakt.