Poppen- en Berenbeurs

Poppen- en Berenbeurs

Nederland, 1 dag

De grootste poppen- en beren poppenhuizen en miniaturenbeurs ter wereld!
Afdrukken

Vanaf € 36,-

Nu boeken

Poppen- en Berenbeurs

Speelgoed voor volwassenen

We reizen af naar de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch waar de grootste poppen- en beren poppenhuizen en miniaturenbeurs ter wereld plaats vindt. Vanwege het toevoegen van een grote poppenhuizen en miniaturenbeurs is het beursoppervlak vanaf 2016 verdubbeld.

Deze succesvolle beurs trekt al voor het 27ste jaar duizenden bezoekers van heinde en verre. Poppen en teddyberen zijn tijdloos en vandaag de dag populairder dan ooit. De beursvloer wordt gevuld met sfeervolle stands waar allerlei verschillende producten verkocht worden voor de creatieve hobbyisten die zelf een pop of beer willen maken. Voor de verzamelaars van hedendaagse kunst presenteren poppen en berenkunstenaars afkomstig uit diverse delen van de wereld hun indrukwekkende assortiment aan zelfgemaakte poppen, teddyberen, poppenhuizen en miniaturen.

Vanaf de opstapplaatsen vertrekken we naar Den Bosch waar we rond 11.00 uur aankomen. U heeft de hele dag de gelegenheid de beurs te bezichtigen. Om 17.00 uur rijden we terug naar het noorden.

Kijk voor meer informatie op: www.poppenhuisbeurs.com.

 

Prijzen

DT2013 Prijs per persoon Reserveren Bijzonderheden
20 oktober  2018 € 36 BOEK HIER Alleen vervoer € 30,00

Inclusief:

 • busvervoer
 • entreekaart.

Exclusief: 

 • € 3,50 administratiekosten
 • reis-/annuleringsverzekering.

Opstapschema's:

route 1  
06.55 uur Surhuisterveen,bushalte Nije Jirden/Mook Notaris
07.05 uur Kootstermolen, garage Snip
07.20 uur Quatrebras, bushalte dancing
07.25 uur Hurdegaryp, bushalte Motel Van der Valk
07.30 uur Ryptsjerk, Bushalte E10
07.40 uur Leeuwarden, P-Kalverdijkje (Tijsmaweg 4)
07.55 uur Grou, bushalte rotonde sporthal
08.15 uur Heerenveen, Carpool tegenover McDonald's
08.25 uur Joure, bushalte McDonald's
08.40 uur Lemmer, carpool, Transfeer, 85
08.50 uur Emmeloord, Het Hooiveld 1, inrit Van der Valk Hotel
09.20 uur Lelystad, Carpool Mc Donalds Larserplein
11.00 uur Den Bosch, Brabanthallen
   
route 2  
07.05 uur Drachten, ingang parkeerterrein Hotel Van der Valk Lavendelheide
07.20 uur Marum, carpool richting Groninen
07.30 uur Leek
07.50 uur Haren (Gr), Postiljon Hotel
08.20 uur Assen, van der Valk ingang parkeerterrein Van der Valk
08.40 uur Hoogeveen, bushalte Zuidwoldigerweg hotel Hoogeveen
09.00 uur Meppel, McDonald's     
09.25 uur Zwolle, P&R achterzijde Ns Station

Landinformatie

Recensies

  • Vervoer
   10
  • Accommodatie
   9
  • Verzorging
   8
  • Excursies
   9
  • Prijs-/kwaliteit
   10
  • Algemene indruk
   9

  10 augustus 2015 - 21:26

  T.Huisman

  Ik heb ook eens deelgenomen aan een reis naar de poppen en berenbeurs in de Ahoy in Rotterdam. "s ochtends werd je opgehaald bij het van der Valk hotel in Drachten. Het was een comfortabele bus. We kwamen om 11 uur aan in Rotterdam en gingen 5 uur weer weg. De deelnemers hebben genoten. Iedereen heeft iets van zijn gading kunnen vinden op die beurs en er waren prachtige poppen te zien uit het verleden. Ook waren er zelfgemaakte poppen bij en zelfgemaakte kleertjes voor de pop. Er was te veel om op te noemen. Wij keken onze ogen uit wat er was op dit gebied aan poppen en beren. Het was zeer professioneel verzorgd en de poppen zagen er uit alsof ze nieuw waren terwijl het dan antieke poppen zijn. Ook waren er reborn baby"s te zien. Na zo"n dag verzamelde iedereen zich om 5 uur weer voor de ingang van de Ahoy en konden passagiers bezoekers van de poppen en berenbeurs hun spullen kwijt in de laadruimte van de bus. Iedereen had het naar de zin en glunderde als een kind. Er was heel veel te zien. Moe maar voldaan gingen de mensen weer weg. Op het eind van de reis naar Drachten hadden enkele passagiers voorgesteld om een geld in te zamelen voor de buschauffeur. De buschauffeur kreeg een mok met daar in geld voor de voorspoedige reis. s" avonds werden wij weer afgezet bij van der Valk hotel in Drachten. Het was al donker. Het is zo"n goede ervaring geweest dat ik dacht dit doe ik weer. Ik heb er zeker geen spijt van gehad. Het was zeer mooi opgezet en professioneel. De standhouders maken het de bezoekers erg naar de zin en het was een fantastische dag. En ook al ben je zelf geen poppen en berenliefhebber het is altijd de moeite waard om een bezoek te brengen aan de poppen en berenbeurs.

Recensie plaatsen

Heeft u aan deze reis deelgenomen en wilt u vertellen hoe u het vond? Dan kunt u hieronder een korte recensie toevoegen. U kunt een cijfer geven per onderdeel door op de sterren te klikken. Uw ervaring kunt u verder toelichten met een begeleidende tekst. Het e-mailadres dat u opgeeft zal niet op de website gepubliceerd worden.

Verplichte velden worden aangegeven met een *