U bevindt zich hier: Home/Nederland/Lion King
comfortabel met touringcar
eerste rang tickets

Lion King

Afrika ontwaakt. Alles in deze eindeloze Savannen komt luidruchtig tot leven. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren uit de wildernis. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King! Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor een pasgeboren leeuwenwelp is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Zet alle zintuigen op scherp en beleef een theaterervaring die je niet snel zult vergeten.

Op een stralende dag komt Simba ter wereld. Vol trots tonen zijn ouders de leeuwenwelp als troonopvolger van koning Mufasa aan het uitgestrekte dierenrijk. Maar aan de ongestoorde jeugd van Simba komt wreed een eind als zijn oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Simba vlucht de donkere jungle in en begint aan een lange reis vol gevaren. Door een groeiend zelfvertrouwen, nieuwe vrienden en een ontluikende liefde, gloort er volwassenheid aan de horizon. Simba besluit om de cirkel te sluiten door op te eisen waar hij recht op heeft: zíjn troon!

Inmiddels hebben wereldwijd al meer dan 80 miljoen mensen dit prachtige verhaal over hoop, avontuur en moed beleefd. The New York Times zei het perfect: “Het is nergens mee te vergelijken”.

Disney’s The Lion King is vanaf oktober exclusief te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen en zal worden gesproken en gezongen in het Nederlands.

Prijzen

Inclusief

busreis
zitplaats eerste rang

Exclusief

reserveringskosten € 3,50 per boeking
verzekeringen

Opstapschema

10:55
Groningen, Hoogkerk Transferium, Hoogkerkerplein
11:10
Leek, P+R Leek A7
11:30
Drachten, Brievenbus ingang Transferium
12:00
Leeuwarden, P+R Kalverdijkje
12:15
Grou, bushalte rotonde Sporthal
12:30
Heerenveen, Carpool tegenover McDonalds
12:40
Joure, Bushalte rotonde McDonalds (toeslag €25,- p.p)
12:55
Lemmer, Transferium McDonalds
13:10
Emmeloord, inrit van der Valk, Hooiveld 1