U bevindt zich hier: Home/Nederland/Dagtocht Pantropica
kaarsjesavond
volledig verzorgd

Dagtocht Lichtjesavond Pantropica

Boek een sfeervolle decemberdagtocht naar één van de grootste overdekte kerstevenementen van Nederland! Wie in december op zoek is naar de echte ouderwetse, gezellige en warme kerstsfeer, kan zijn hart ophalen in Pantropica. In de adventsperiode is Pantropica in Flevoland omgetoverd in een magische winterdroom voor jong en oud. De kaarsjesavond is een hartverwarmende belevenis. Zodra we het park binnenstappen horen we de livemuziek en worden we betoverd door het verlichte avondleven in de tuinen.
Bewonder de nachtvlinders die rustig door hun verlichte paradijs fladderen, ontdek dat papegaaitjes zelfs in de schemer hun cupje nectar kunnen vinden en droom tussen 18:00 en 20:00 uur weg in de ‘Zwevende’ Bloementuin bij de prachtige klanken van kerstkoren.
Vanaf uw opstapplaats vertrekken we richting Pantropica waar we rond 15.00 uur met koffie en gebak worden ontvangen. Nadat u van de prachtige tuinen heeft genoten staat er een stamppotbuffet voor u klaar en wordt er aansluitend een kerstdessert geserveerd. Proef de gezellige kerstsfeer en laat u verrassen door al wat Pantropica te bieden heeft. Met een kleine attentie keren we 's avonds terug naar de opstapplaatsen.

Kaarsjesavonden, kerstmarkt, kerststukjes en …

Maar liefst tien kilometer kerstverlichting, lantaarns en sfeervolle fonteinen creëren een magische kerstbeleving in de tuinen van Pantropica. Tijdens de kaarsjesavonden wordt deze sprookjesachtige beleving nog bijzonderder gemaakt door duizenden kaarsjes die de tuinen feeëriek verlichten. Aan het eind van de tuinenroute vindt u de gezellige kerstmarkt. Slenter langs veertig kraampjes vol snuisterijen en lekkernijen en sluit het uitje af op het horecaplein met een warme chocomel of vers gemaakte snert. Bewonder ondertussen tientallen bloemstylisten die kerststukjes maken of koop een mooi kerstgeschenk in de winkel van Pantropica. Pantropica en alle activiteiten zijn geheel overdekt en rolstoeltoegankelijk.

Prijzen

Inclusief

entree lichtjesavond Pantropica
2x koffie met gebak
stamppotbuffet
verrassing

Exclusief

administratiekosten € 3,50 per boeking
verzekeringen

Opstapschema

12:25
Groningen, Hoogkerk Transferium, Hoogkerkerplein
12:35
Leek, P+R Leek A7
12:45
Marum, bushalte viaduct/carpool
12:55
Drachten, Brievenbus ingang Transferium
13:10
Surhuisterveen, Torenplein
13:25
Kootstermolen, Bushalte carpool tankstation
13:35
Hardegarijp, Station
13:45
Leeuwarden, P+R Kalverdijkje
14:05
Grou, bushalte rotonde Sporthal
14:20
Heerenveen, Carpool tegenover McDonalds
14:30
Joure, Bushalte rotonde McDonalds
14:45
Lemmer, Transferium McDonalds