Kerstsfeer in Keulen en Düsseldorf

Kerstsfeer in Keulen en Düsseldorf

, 2 dagen

Er lekker tussenuit in Keulen en Düsseldorf.
Afdrukken
Momenteel niet beschikbaar

Kerstsfeer in Keulen en Düsseldorf

In Keulen worden op de kerstmarkt bij de machtige Dom de mooiste snuisterijen aangeboden. De hele stad en vooral de verschillende kerstmarkten worden prachtig verlicht. Een boemeltreintje rijdt regelmatig langs de kerstmarkten en bezienswaardigheden. Ook de verschillende pleinen in Düsseldorf worden ieder jaar weer in de typisch Duitse kerstsfeer gehesen. Volop lichtjes, eettentjes maar ook kraampjes met mooie artikelen waar u naar hartenlust inkopen kunt doen. Ieder plein wordt rond de kerstdagen in geheel eigen stijl ingedeeld. Een lust voor het oog.

Kerstsfeer in Keulen en Düsseldorf

H+ Hotel Brühl-Köln

Ligging: op 20 km afstand van het centrum van Keulen.
Faciliteiten: receptie met lounge, restaurant, bar, tuin, terras, lift. Draadloos internet (tegen betaling) en vaste internetaansluiting in openbare ruimtes (gratis). Gratis gebruik van sauna, stoombad, whirlpool en fitnessruimte.
Kamer: televisie, telefoon, radio, minibar, bureau, wekdienst. De badkamer beschikt over bad of douche, toilet en föhn.
Verzorging: in de ochtend staat er een ontbijtbuffet voor u klaar.

Kerstsfeer in Keulen en Düsseldorf

Dag 1: Keulen
Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we zuidwaarts totdat we aan het begin van de middag in Keulen arriveren. Hier kunt u op eigen gelegenheid de stad verkennen. Geniet van verschillende kerstmarkten in de binnenstad en het Keulse leven. Het speciale kersttreintje (ca. € 8 p.p.) brengt u van markt naar markt, alhoewel de binnenstad zeker uitnodigt voor het maken van een leuke winterwandeling langs de verschillende markten. Aan het begin van de avond vertrekken we naar Brühl waar de overnachting is gereserveerd.

Dag 2: Düsseldorf
Vanaf ons hotel rijden we deze ochtend naar Düsseldorf. Het sfeervolle oude centrum wordt ieder jaar omgetoverd in een van de mooiste kerstmarkten van Duitsland. Op zes verschillende pleinen staan allerlei kraampjes met kerstspullen, glühwein en lekkere hapjes. De pleinen worden met elkaar verbonden en de reusachtige kastanjebomen zijn tijdens de kerstmarkt met prachtige lichtjes versierd. Ieder plein heeft z’n eigen unieke karakter. Zo zijn de krampjes op de Marktplatz in dezelfde historische stijl neergezet als de panden in de omgeving. De kerstmarkt op de Heinrich-Heine Platz is volledig in Jugendstil stijl neer gezet. Een mooie beleving. Rond 16.30 uur verlaten we Düsseldorf en rijden terug naar Noord-Nederland waar u naar de verschillende opstapplaatsen wordt teruggebracht.

Landinformatie

Recensies

Recensie plaatsen

Heeft u aan deze reis deelgenomen en wilt u vertellen hoe u het vond? Dan kunt u hieronder een korte recensie toevoegen. U kunt een cijfer geven per onderdeel door op de sterren te klikken. Uw ervaring kunt u verder toelichten met een begeleidende tekst. Het e-mailadres dat u opgeeft zal niet op de website gepubliceerd worden.

Verplichte velden worden aangegeven met een *