All Inclusive
Vakantie in eigen land
Diverse excursiemogelijkheden

Autovakantie Waterrijk Zeeland

De Zeeuwse eilanden zijn onderling verbonden door spectaculaire dammen, bruggen en tunnels. De eeuwige strijd tegen het water is nergens zo zichtbaar als hier. De zee is altijd in de buurt. Weidse vergezichten. Oude dijken, moderne zeeweringen, maar ook stadjes waar het verleden nog duidelijk zichtbaar is. Het lijken tegenstellingen, maar Zeeland heeft het allemaal. U maakt kennis met het rijke verleden en het veelzijdige heden.

standplaats Aardenburg

Aardenburg is de oudste stad van Zeeland en ligt in West-Zeeuws-Vlaanderen. Tijdens de vele opgravingen zijn vooral overblijfselen uit de Romeinse tijd gevonden. Marcus Didius Julianus bouwde er in 170 zijn Castellum Rodanum. Een deel van het fort is nog zichtbaar. Bezienswaardig zijn tevens de St. Baafskerk en de stadspoorten. Het hotel biedt gratis wandelroutes aan.

Reserveringen

De genoemde data zijn een aantal door Dalstra Reizen geselecteerde data. Dit arrangement is boekbaar op de door u gewenste datum. Wilt u langer of korter dan 5 nachten verblijven? Dan kunnen wij het arrangement voor u aanpassen.

Data en verlengingsprijzen zijn op aanvraag. Neemt u voor boekingen telefonisch (0512-369030) contact met ons op of vermeldt u de gewenste datum aan het eind van het boekingsproces in de opmerkingen.

Dagprogramma

Dag 1: Heenreis / Biesbosch / Zeeuws Vlaanderen
Vanaf uw huisadres rijdt u richting het zuiden van Nederland. Vanuit Drimmelen kunt u een boottocht door één van de mooiste natuurgebieden van Nederland maken: de Biesbosch. Na de afsluiting van de Zeeuwse wateren is de Biesbosch van getijendelta in zoetwaterbekken veranderd, met vrijwel geen eb en vloed. Via de Westerscheldetunnel naar het hotel waar diner en overnachting zijn gereserveerd.
Excursie A: halve dag Vlissingen
Vanuit het hotel rijdt u naar de havenstad Vlissingen. De stad aan de Westerschelde heeft de langste zeeboulevard van Nederland. Daarnaast is het een levendige badplaats. Brengt u eens een bezoek aan het Muzeeum waar het rijke verleden van Vlissingen tot leven komt.
Excursie B: hele dag Middelburg / Veere
In Middelburg brengt u een bezoek aan het centrum. Het is een monumentale stad met veel historische gebouwen en monumenten, zoals het stadhuis, de Abdij en toren Lange Jan. Dan door naar het monumentale stadje Veere wat u op eigen gelegenheid kunt verkennen. Via een toeristische route rijdt u terug naar het hotel.
Excursie C: hele dag Vlaamse en Zeeuwse kust
Een tocht langs de Vlaamse kust brengt u in de levendige badplaats Knokke-Heist, met z’n prachtige strand en trendy winkeltjes. Dan richting Natuurgebied het Zwin waar u een wandeling kunt maken. Vervolgens steekt u de grens weer over en rijdt langs de Zeeuwse kust naar Cadzand; Heilzame Zeebadplaats.
Excursie D – halve dag Terneuzen
Via een toeristische route rijdt u naar de gezellige havenstad Terneuzen. De stad van de ‘Vliegende Hollander’ heeft heel wat te bieden: van shoppen rondom de markt tot ronddwalen in historische straatjes en van de oude haven tot het sluizencomplex.
Excursie E: hele dag Brugge
Vanaf het hotel is het slechts een korte rit naar Brugge. Dwaalt u door de historische straatjes met vele bezienswaardigheden, zoals O.L. Vrouwenkerk, het stadhuis en de Begijnhof. Maakt u een rondvaart door de “reien” (grachten) van Brugge, of een tocht per koets. Tevens kunt u een bezoek brengen aan een Bierbrouwerij of Choco-story.
Excursie F: halve dag Deltawerken
Via Middelburg bereikt u Haamstede waar u een bezoek brengt aan het bezoekerscentrum van de Deltawerken, Neeltje Jans. Hier leert u alles over de geschiedenis van de Deltawerken (1953) en in het bijzonder de werking van de Oosterscheldekering.
Laatste dag: Hulst / terugreis
Na een bezoek aan het nabijgelegen Hulst gaat u naar Emmadorp. Hier kijkt u vanaf de dijk uit over het 'verdronken land van Saeftinghe'. Het vroeger welvarende poldergebied ging verloren door stormvloeden en dijkdoorstekingen. Vervolgens rijdt u terug naar huis. Wij kunnen nog een diner voor u regelen.

Accommodaties

Hotel de Elderschans

Hotel de Elderschans ligt in een klein bos in Aardenburg. Aardenburg is de oudste stad van Zeeland en ligt in West-Zeeuws-Vlaanderen. Tijdens de vele opgravingen zijn vooral overblijfselen uit de Romeinse tijd gevonden. Marcus Didius Julianus bouwde er in 170 zijn Castellum Rodanum. Een deel van het fort is nog zichtbaar. Bezienswaardig zijn tevens de St. Baafskerk en de stadspoorten. Het hotel biedt gratis wandelroutes aan.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, sauna, fitnessruimte, terras, tuin restaurant, hotelbar.

Kamer:

de kamer beschikt over een badkamer met douche en toilet, een bureau, televisie, koffie- en theefaciliteiten en gratis WIFI.

Verzorging:

ontbijt, lunchpakket en diner.

Extra kosten:

Ter plaatse te voldoen: - toeristenbelasting € 2,95 p.p.p.n. - parkeerkosten € 7,95 per nacht

Lees meer

Prijzen

Inclusief

verzorging Inclusief
ontbijtbuffet, lunchbuffet, dinerbuffet *
gratis consumpties tussen 11.00 en 22.00 (onbeperkt alle dranken van de kaart)
gratis koffie- en theefaciliteiten op de kamer
gratis gebruik van sauna, fitness en zonnebank
tweepersoonskamer met douche/bad en toilet
autoroutes & stadsplattegronden
* wanneer u hele dag op stap gaat kunt u tijdens het ontbijt zelf een lunchpakket samenstellen.

Exclusief

entreegelden (opening en reservering afhankelijk van corona-maatregelen / inlichtingen via het hotel)
€ 15 administratiekosten per boeking
reis- en/of annuleringsverzekering