U bevindt zich hier: Home/België/Taptoe Oostende

Taptoe Oostende

Aan de kust van België, in Oostende, vindt dit jaar de internationale taptoe plaats. Het is een Taptoe met een cast van Nationale en Internationale muzikanten en artiesten van wereldformaat. Het afgelopen jaar stonden verschillende optredens op het programma variërend van de Tattoo Highland Dancers tot het Juliana Bicycle Team, maar ook de Belgium Massed Pipes and Drums, de US Airforce Europa Band en nog meer kapellen en orkesten speelden hun muziek. In 2017 namen we u mee op een muzikale reis naar Hollywood. Drie uur lang kunt u genieten van de mooiste filmmuziek uitgevoerd door 500 muzikanten, verpakt in een spectaculaire show. Het programma van de show in 2018 wordt halverwege het jaar bekend gemaakt. De informatie hierover vindt u op www.i-t-b.be Daarnaast maakt u kennis met de prachtige kust van België, Oostende en de oude stad Brugge.

Dagprogramma

Dag 1: heenreis – Oostende Taptoe
Vanaf de verschillende opstapplaatsen vertrekken we richting onze zuiderburen. We reizen naar ons hotel in Oostende waar we in de middag vast inchecken in het hotel. Vervolgens heeft u vrije tijd om de badstad te verkennen. Naast een zeehaven en stranden heeft de stad ook een bruisend winkelcentrum. Tegen de avond gebruiken we het diner in ons hotel in Oostende. Vervolgens rijden we naar de nabij gelegen Versluys Dôme waar van 20.00 uur tot 23.00 uur de taptoe plaats vindt. Na afloop keren we terug naar ons hotel.
Dag 2: Brugge – terugreis
Vandaag verkennen we met een plaatselijke gids we de mooie binnenstad van Brugge. Geniet van deze prachtige stad met z’n historische gebouwen en gevels in het middeleeuwse centrum. De sfeervolle straten lopen toe op de Grote Markt waar u gezellig op een terrasje kunt zitten. Daarnaast is de stad bekend vanwege de heerlijke Belgische pralines die hun weg naar Nederland graag vinden. Na vrije tijd keren we in de middag terug naar Nederland waar u een diner wordt aangeboden. Aansluitend wordt een ieder naar de verschillende opstapplaatsen teruggebracht.

Accommodaties

Prijzen

Inclusief

reis per comfort class touringcar
overnachting 2-persoonskamer
logies/ontbijt
ticket Taptoe, Categorie A
gids Brugge
afscheidsdiner.

Exclusief

lunches
€ 15 administratiekosten per boeking
€ 2,50 calamiteitenfonds per boeking
reis- en/of annuleringsverzekering.

Opstapschema

Route A Winter (schema uitklappenschema inklappen)
Surhuisterveen, Torenplein
Buitenpost, NS station
Kootstermolen, Bushalte carpool tankstation
Hardegarijp, Station
Ryptsjerk, bushalte E10
Leeuwarden, P+R Kalverdijkje
Grou, bushalte rotonde Sporthal
Heerenveen, Carpool tegenover McDonalds
Wolvega, NS Station
Steenwijk, P+R Achter NS station
Meppel, McDonalds
Drachten, Brievenbus ingang Transferium
Marum, bushalte viaduct/carpool
Leek, P+R Leek A7
Groningen, Hoogkerk Transferium, Hoogkerkerplein
Assen, v/d Valk ingang parking
Beilen, Carpool A28 Domoweg 2
Hoogeveen, Zuidwoldigerweg zijkant hotel Hoogeveen
Lichtmis, Wegrestaurant de Lichtmis, Hermelenweg 190
Leusden, Carpoolplaats Leusden, Spieghelweg 2-4
Ijmuiden, Ferry Terminal