U bevindt zich hier: Home/Duitsland/Tattoo Bremen
2e rang zitplaatsen
comfortabel met de bus

Bremen Tattoo - Die Neue Musikschau Bremen 2024

Internationale marsmuziek en een adembenemende show - dat is de "Bremen Tattoo 2024". In januari 2024 vindt voor de vijfde keer de "Bremen Tattoo" plaats in de Bremen ÖVB Arena - muziekkorps, massale pijpen en drums, koren, dansers en solisten van de hoogste klasse van over de hele wereld presenteren uitstekende kopermuziek met grandioze choreografieën. Beleef een muziekfestival met zo'n 700 (!) muzikanten, doedelzakspelers, drummers, dansers en solisten van over de hele wereld.

Bicycle Showband Crescendo uit Opende is een graag geziene gast is bij de Musikparade en probeert met zijn prachtige show het Duitse publiek “op de banken” te krijgen. Komt u hun ook aanmoedigen!

Programma

Vanaf de opstapplaatsen vertrekken we in de ochtend naar Bremen. Vlak voor de grensovergang kunt u genieten van een kopje koffie met gebak. Vervolgens rijden we door naar Bremen waar gelegenheid heeft om het historische centrum van Bremen te bezoeken. Om 14:00 vertrekken we met de bus naar de ÖVB-Arena waar de taptoe plaats zal vinden. Na afloop rond 18:15 vertrekken we weer naar het adres waar een 3-gangendiner wordt gereserveerd. Aansluitend keren we trug naar de verschillende opstapplaatsen.

Prijzen

Inclusief

busreis
koffie met gebak
entreekaarten zitplaats 2e rang
3-gangendiner.

Exclusief

€ 3,50 administratiekosten
reis-/annuleringsverzekering.

Opstapschema

07:15
Leeuwarden, P+R Kalverdijkje
07:25
Hardegarijp, Station
07:40
Kootstermolen, Bushalte carpool tankstation
08:00
Barontheater Opende
08:15
Drachten, Brievenbus ingang Transferium
08:30
Marum, bushalte viaduct/carpool
08:40
Leek, P+R Leek A7
08:55
Groningen, Hoogkerk Transferium, Hoogkerkerplein
09:25
Zuidbroek, hotel van der Valk