U bevindt zich hier: Home/Duitsland/Motorreis Harz
alle dagroutes op GPS
boeken op de door jou gekozen datum

Individuele motorreis Harz

We bezoeken het noordelijkst gelegen middelgebergte van Duitsland, de Harz. Het gebied spreidt zich uit over 100 kilometer lengte, is ca. 35 kilometer breed en wordt verdeeld in Oberharz en Unterharz. Vanouds werd het als mijnbouwgebied bestempeld, tegenwoordig valt het onder Harz National Park.
Het Harzgebergte leent zich uitermate goed voor een motorreis. De omgeving is letterlijk en figuurlijk betoverend. Het staat bekent om de talloze legendes over heksen en hekserij. Deze verhalen, prachtige vakwerkstadjes, de ene vaak nog mooier dan de andere, worden afgewisseld met berglandschappen, dichte bossen, heldere bergbeken en watervallen. Onderweg passeren we verschillende stuwmeren waarvan de oudste de Söseltalsperre is die in 1931 werd voltooid. Uiteraard mogen we de Brocken, met 1142 meter de hoogste berg van de Harz niet missen tijdens onze ritten. Daarnaast zullen vooral de mooie bergen en ruime wegen met grote lange bochten indruk op ons maken.

Overige informatie en boekingen

Deze reis is alleen individueel te boeken op de door u gewenste datum.
Voor vragen en/of boekingen kunt u telefonisch contact opnemen met Dalstra Reizen 0512-369030 of boeken via de website op de aangegeven datum “1 oktober 2020”. LET OP ……..U kunt dan in het blokje “ opmerkingen”, aan het eind van het boekingsproces, aangeven voor welke datum u wilt boeken.

De dag routes variëren tussen de 200-250 km.

Ook voor de terugreis is een mooie toeristische route uitgezet maar het staat u vrij om een andere, eigen route naar huis te rijden.

Prijzen

Inclusief

3 x logies/ontbijt/diner
2-persoonskamers met douche en toilet
routes op GPS.

Exclusief

€ 15 administratiekosten
€ 2,50 Calamiteitenfonds
reis-/annuleringsverzekering.