U bevindt zich hier: Home/Frankrijk/Parijs
de lichtstad compleet
comfort class touringcar

Parijs

Parijs, de weergaloze lichtstad in het hart van Europa, moet u gezien hebben. De stad met haar grote boulevards, terrassen en warenhuizen, de Seine, de clochards, de schilders op de Place du Tertre. Dat is Parijs waar iedereen van houdt. Onze gidsen laten u tijdens de stadswandelingen kennismaken met de mooiste plekjes van de stad!

Dagprogramma

Dag 1: heenreis-Montmartre
Vanaf verschillende opstapplaatsen rijden we via Antwerpen, Gent en Lille naar Parijs waar we in de namiddag aankomen. We brengen een bezoek aan de beroemde schilderswijk Montmartre waar ook de indrukwekkende basiliek van het Heilig Hart staat (Sacré Coeur). Na gelegenheid voor het diner rijden we naar ons hotel.
Dag 2: hoogtepunten van Parijs
Een Nederlandssprekende gids neemt ons mee langs de bekende bezienswaardigheden van de stad. We zien onder andere de Eiffeltoren, Place de la Concorde, Champs Elysees, Dôme des Invalides en Notre Dame. Kosten € 30 per persoon. Na afloop krijgt u vrije tijd om de stad te verkennen. Onze chauffeur brengt u graag naar de Tour Montparnasse waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over de stad. Ofwel brengt u een bezoek aan Dôme des Invalides met het graf van Napoléon. Aansluitend wordt u in de gelegenheid gesteld een boottocht over de Seine te maken met daarop volgend een mooie avondtocht door de stad. Kosten boottocht en avondrit € 18 p.p.
Dag 3: Montmartre – Marais
Deze ochtend maken we met onze Nederlandssprekende gids een wandeling door Le Marais. Een historische Joodse wijk met gerestaureerde stadspaleizen en verrassende binnenplaatsen. Kosten € 18 per persoon.
Dag 4: Gent – terugreis
We verlaten Parijs en gaan op weg naar Gent waar we nog enige vrije tijd in de mooie oude binnenstad doorbrengen. Vervolgens gaan we terug richting het noorden van Nederland waar u naar de verschillende opstapplaatsen wordt teruggebracht.

Accommodaties

Ibis Nanterre la Défense

Gelegen in het stadsdeel Nanterre ten noordwesten van Parijs op ca. 6 km vanaf het centrum van de stad en op 1,5 km vanaf het zakencentrum La Défense. Het hotel is tot 22.00 uur met het openbaar vervoer bereikbaar.

Faciliteiten

in het stadsdeel Nanterre ten noordwesten van Parijs op ca. 6 km vanaf het centrum van de stad en op 1,5 km vanaf het zakencentrum La Défense. Het hotel is tot 22.00 uur met het openbaar vervoer bereikbaar.

Kamer

douche/toilet, airconditioning, televisie en telefoon.

Verzorging

in de ochtend een ontbijtbuffet. De verzorging is op basis van logies/ontbijt.

Website

https://www.accorhotels.com/nl/hotel-1554-ibis-nanterre-la-defense/index.shtml

Lees meer

Prijzen

Inclusief

reis per comfort class bus
verzorging op basis van logies/ontbijt
kamer met douche en toilet

Exclusief

lunches en diners
excursies en entreegelden
€ 15 administratiekosten per boeking
€ 2,50 calamiteitenfonds per boeking
reis-/annuleringsverzekering.

Opstapschema

Route Heen A+E (schema uitklappenschema inklappen)
Surhuisterveen, Torenplein
Buitenpost, NS station
Kootstermolen, Bushalte carpool tankstation
Hardegarijp, Station
Leeuwarden, P+R Kalverdijkje
Grou, bushalte rotonde Sporthal
Heerenveen, Carpool tegenover McDonalds
Wolvega, NS Station
Steenwijk, P+R Achter NS station
Meppel, McDonalds
Lichtmis, Wegrestaurant de Lichtmis, Hermelenweg 190
Zwolle, achterzijde NS, Hanzelaan 268
Leusden, Carpoolplaats Leusden, Spieghelweg 2-4
Utrecht, Westraven P+R
Oosterhout-Zuid, AC Restaurant
Drachten, Brievenbus ingang Transferium
Marum, bushalte viaduct/carpool
Leek, P+R Leek A7
Groningen, Hoogkerk Transferium, Hoogkerkerplein
Assen, v/d Valk ingang parking
Beilen, Carpool A28 Domoweg 2
Hoogeveen, Zuidwoldigerweg zijkant hotel Hoogeveen
Beoordelingen
G.H.Timmer
We hebben een mooie reis gehad, goede chauffeur en gidsen. We hebben de stad goed bekeken met bus en boot. Indrukwekkend was het spetteren van de Eiffeltoren en evenzo het bezoek aan de kerken . Zeer de moeite waard. Het was een druk programma, om 9.00 uur in de bus en .s,avonds om half elf weer bij het hotel.
J.H. Ferwerda & T. Ferwerda-Postma
Een prima verzorgde reis, voor ons was het een fantastisch weekend! Geert is een prima chauffeur in alle opzichten, zowel qua rijden, uitleg van diverse bezienswaardigheden onderweg en ook in de stad Parijs zelf. Jan Anne is een perfecte gids als aanvulling die ons heel veel heeft verteld, hierdoor een goede indruk gekregen van de stad zelf en alles wat daarbij hoort. Prima hotel, restaurant en excursies. Proficiat kon voor ons niet beter!
P.v.d.Meulen
Wij zijn het Hemelvaartsweekend naar Parijs geweest.Het was onze tweede keer met Dalstra en we hebben weer geweldig genoten. Goede chauffeur en mogelijkheden om zelf Parijs te ontdekken.Het samen eten in " le bon etat" was gezellig!
A. Kort
Het waren fijne dagen. Het weer was prima. De chauffeur heeft alles gedaan om het iedereen naar de zin te maken. De gids in Parijs was erg goed. Jaap was een goede chauffeur. We waren erg tevreden.
J kempenaar
We hebben fantastische dagen gehad, Jaap heeft ons veel van de stad laten zien en wist het ook leuk te vertellen. De gids Jan Anne heeft enorm veel kennis van de stad en heeft een leuke manier van vertellen. Een enorme meevaller was dat de toegang voor studenten 18 - 24 jaar veelal gratis is voor musea e.d.(Je moet wel even je ID kaart tonen) Kortom vier fantastische dagen.(Jaap bedankt)