U bevindt zich hier: Home/Groot Brittannië/Londen
Nederlands sprekende gids
11 december kerstsfeer
27 december SALE in London

London is the place to be!

Al jaren is Londen een stad met grote aantrekkingskracht. In het land van tradities is Londen een grote magneet die talloze toeristen naar zich toe trekt. Van Trafalgar Square, Londen Eye, St. Paul’s Cathedral, en de Tower of London tot de bijzondere wisseling van de wacht bij Buckingham Palace en Picadilly Circus. Londen heeft alles! U zult zich al gauw thuis voelen in deze fantastische stad.

Dagprogramma

Dag 1: Nederland - Londen
Vanaf de opstapplaatsen vertrekken we naar Frankrijk voor de ferryovertocht naar Groot Brittannië. Eenmaal op Engelse bodem rijden we naar Londen. Als u dit wilt kunt u in de avond op eigen gelegenheid met de ‘tube’ (metro) naar het centrum van Londen. Het metrostation bevindt zich in de directe omgeving van het hotel en brengt u in 20 minuten naar de stad.
Dag 2: Londen
Tijdens een stadsrondrit vertelt een Nederlandssprekende gids ons over de bezienswaardigheden in Londen. We zien onder andere Trafalgar Square, Westminster, de Big Ben en Buckingham Palace. In de middag kunt u genieten van vrije tijd. Wat is er fijner dan rond te snuffelen in de vele winkeltjes en boetiekjes van Covent Garden. Door de mooi verlichte stad keren we terug naar ons hotel.
Dag 3: vrije dag of Londen
Met de bus rijden we deze ochtend naar de Tower (ca. £ 29 p.p.) waar de kroonjuwelen liggen. U heeft hier toegang tot de torens. Ook kunt u kiezen alleen de Towerbridge te bezichtigen (ca. £ 11 p.p.). Ernaast ligt het voormalig oorlogsschip Her Majesty Belfast. Ook deze is open voor bezichtiging (ca. £ 17,10 p.p.). In de middag rijden we naar Greenwich. Hier is gelegenheid voor de lunch en heeft u een geweldig uitzicht over de stad. Daarnaast kunt u een rondvaart over de Thames (ca. £ 14 p.p.) maken. De rest van de middag geniet u van vrije tijd in het centrum. Lekker winkelen bij Piccadilly Circus, Regent Street en Oxford Street maar ook China Town is een ware belevenis. De dag liever aan u zelf? Dat kan. Misschien bekijkt u Londen vanuit London Eye, ooit ’s werelds grootste reuzenrad of bezoekt u London Dungeon, waar u een vermakelijke geschiedenisles krijgt.
Dag 4: terugreis
We verlaten ons hotel en keren via Dover terug naar het vaste land. Eenmaal in Nederland wordt ieder naar de verschillende opstapplaatsen teruggebracht.

Accommodaties

Hotel Ibis Styles London Excel

Gelegen in de Londense Docklands. Met de ‘tube’ bent u binnen 20 minuten in het centrum van Londen. Het hotel ligt tegenover het expositiecentrum Excel.

Faciliteiten

Faciliteiten: ontbijtzaal, café, steakhouse, Engelse pub, lift. Het hele hotel beschikt over gratis WiFi.

Kamer

Kamer: telefoon, radio, televisie, koffie- en theezetvoorzieningen. De badkamer beschikt over douche, toilet, toiletartikelen en haardroger.

Verzorging

Verzorging: in de ochtend geniet u van een ‘full breakfast’ (Engels ontbijt).

Lees meer

Prijzen

Inclusief

reis per comfort class touringcar
overtocht Calais – Dover heen en terug
verzorging op basis van logies/ontbijt
hotel dicht bij centrum
kamer met douche/toilet
genoemde excursies
stadsrondrit met Nederlandstalige gids

Exclusief

entreegelden
lunches en diners
€ 2,50 Calamiteitenfonds per boeking
€ 15 administratiekosten per boeking
reis-/annuleringsverzekering

Opstapschema

Route Heen A+E hoofdlijnen (schema uitklappenschema inklappen)
Surhuisterveen, Torenplein
Buitenpost, NS station
Kootstermolen, Bushalte carpool tankstation
Hardegarijp, Station
Leeuwarden, P+R Kalverdijkje
Grou, bushalte rotonde Sporthal
Heerenveen, Carpool tegenover McDonalds
Wolvega, NS Station
Steenwijk, P+R Achter NS station
Meppel, McDonalds
Lichtmis, Wegrestaurant de Lichtmis, Hermelenweg 190
Zwolle, achterzijde NS, Hanzelaan 268
Leusden, Carpoolplaats Leusden, Spieghelweg 2-4
Utrecht, Westraven P+R
Oosterhout-Zuid, AC Restaurant
Drachten, Brievenbus ingang Transferium
Marum, bushalte viaduct/carpool
Leek, P+R Leek A7
Groningen, Hoogkerk Transferium, Hoogkerkerplein
Assen, v/d Valk ingang parking
Beilen, Carpool A28 Domoweg 2
Hoogeveen, Zuidwoldigerweg zijkant hotel Hoogeveen
Beoordelingen
Jo No
We zijn gister terug gekomen van een geweldig mooi en super gezellig weekend in London, echt super top chauffeur en begeleiding. Dalstra nogmaals dank voor een top weekend!