U bevindt zich hier: Home/Nederland/Mamma Mia!
de swingende musical 2018
de grootste hits van ABBA

Mamma Mia!

MAMMA MIA! combineert ABBA's grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over een alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Met alle bekende ABBA hits als; 'Dancing Queen', 'Knowing Me, Knowing You', 'Super Trouper' en uiteraard 'Mamma Mia!". Wereldwijd heeft de show al 60 miljoen bezoekers getrokken.

MAMMA MIA! combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s.

Met Dalstra Reizen reist u veilig en comfortabel naar het Beatrix-theater in Utrecht. We arriveren ca. een uur voor aanvang van de voorstelling aan in Utrecht en na afloop keren we direct terug naar de verschillende opstapplaatsen.

Prijzen

Inclusief

busvervoer
entree, zitplaats eerste rang Mamma Mia

Exclusief

€ 3,50 administratiekosten
reis-/annuleringsverzekering.

Opstapschema

13:40
Surhuisterveen, Torenplein
14:00
Drachten, Brievenbus ingang Transferium
14:15
Marum, bushalte viaduct/carpool
14:25
Leek, P+R Leek A7
14:40
Groningen, Hoogkerk Transferium, Hoogkerkerplein
15:00
Assen, v/d Valk ingang parking
15:20
Beilen, Carpool A28 Domoweg 2
15:45
Hoogeveen, Zuidwoldigerweg zijkant hotel Hoogeveen
16:15
Meppel, McDonalds