U bevindt zich hier: Home/Nederland/Nationale Taptoe 2024
1e rang zitplaatsen
comfortabel met de bus
3-gangen diner

Nationale Taptoe Rotterdam

De Nationale Taptoe, internationaal bekend als “The Netherlands Military Tattoo” of "The Dutch Military Tattoo", is een kleurrijke indoor-show rond Nederlandse en buitenlandse militaire muziek in Ahoy Rotterdam, waarin mars-, moderne- en klassieke muziek worden gepresenteerd.
De Nationale Taptoe is één van de meest vooraanstaande militaire taptoe's in de wereld. Met een diversiteit aan muziek en indrukwekkende lichtshows werken militaire orkesten samen met militaire orkesten, artiesten en groepen uit binnen- en buitenland.

De Nationale Taptoe bestaat sinds 1954 (toen begonnen als Taptoe Delft). Met uitzondering van het jaar 1975 heeft de Taptoe ieder jaar plaats gevonden.

Samen met de Royal Edinburgh Military Tattoo en de Canadese Royal Nova Scotia International Tattoo behoort de Nationale Taptoe tot de top van de wereld.

Meer informatie over de taptoe vindt u op: www.nationaletaptoe.nl

Programma

Vanaf de opstapplaatsen vertrekken we in de ochtend naar Ahoy in Rotterdam voor de middagvoorstelling van de Nationale Taptoe. Na aankomst rond 13.00 uur begint de Taptoe om 14.00 uur. Na afloop, rond 16.30
uur vertrekken we naar het adres waar een 3-gangendiner wordt geserveerd. Aansluitend keren we in de avond terug naar de verschillende opstapplaatsen.

Prijzen

Inclusief

busreis
entreekaarten zitplaats 1e rang
3-gangendiner.

Exclusief

€ 3,50 administratiekosten
reis-/annuleringsverzekering.

Opstapschema

08:00
Surhuisterveen, Torenplein
08:30
Groningen, Hoogkerk Transferium, Hoogkerkerplein
08:40
Leek, P+R Leek A7
09:05
Drachten, Brievenbus ingang Transferium
09:20
Heerenveen, Carpool tegenover McDonalds
09:40
Joure, Bushalte rotonde McDonalds
10:10
Emmeloord, inrit van der Valk, Hooiveld 1