Concert Andre Rieu
bezoek Maastricht en Keulen
afscheidsdiner

Andre Rieu in Maastricht

Kerst is het hoogtepunt van het jaar voor vele André Rieu fans en dit jaar is het mooier dan ooit! André Rieu belooft een onvergetelijke avond tijdens het Kerstfeest in zijn geboortestad Maastricht. Laat u betoveren in het prachtige kerstdecor van André's winterwonderland compleet met een ijsbaan, sneeuw en prachtige kroonluchters. Het wordt een avond waarin u kunt genieten van kerstklassiekers, geweldige walsen, bekende musicalsongs en romantische muziek. Een avond om nooit meer te vergeten.

Dagprogramma

Dag 1: Keulen en Aken
Vanaf de opstapplaatsen vertrekken we naar Duitsland voor een bezoek aan de kerstmarkt van Keulen. De kerstmarkt in Keulen is groots! De vele kraampjes met heerlijke lekkernijen en leuke hebbedingetjes maken Keulen tot een gezellige kerststad en de prachtige Kölner Dom op de achtergrond geeft de kerstmarkt van Keulen een extra speciaal tintje. Aansluitend rijden we naar Aachen waar u op eigen gelegenheid kunt genieten van het diner in één van de gezellige restaurants die Aachen kent.
Dag 2: Aken en Maastricht
Na het ontbijt vertrekken we naar het centrum van Aken. Zo'n 4 weken voor Kerstmis veranderen de pleinen en steegjes rondom de dom van Aken in een echt kerstdorp. Vele gezellige kerstkraampjes met versieringen, hapjes en drankjes. Ook wordt de kathedraal bijzonder mooi verlicht net als het stadhuis van Aken. De traditionele kerstmarkt van Aken is de perfecte plek om alvast helemaal in de kerststemming te komen. In de middag vertrekken we naar Maastricht. De hoofdstad van Limburg biedt prachtige natuur, fantastische historische gebouwen en tal van mooie activiteiten. Er is ruimte om te genieten van vrije tijd in het historische centrum van de stad. Bezoekt u een van de kathedralen of geniet u van een kopje koffie in een van de vele gezellige cafés. In de avond is het dan eindelijk zo ver: het concert van André Rieu in Maastricht en u bent er bij! Geniet van André's magische winterwonderland, de Charles Dickens kostuums, prachtige kandelaren en gezellige brassbandmuziek alvorens het concert begint. Daarna is het genieten geblazen van de bekende kerstliederen, romantische wals en het bekende Jingle Bells en Ave Maria zullen niet ontbreken.
Dag 3: Valkenburg en terugreis
Nog nagenietend van een prachtig concert vertrekken we naar Valkenburg. Hier bezoeken we de kerstmarkt alvorens we weer vertrekken naar het hoge noorden. Op de terugweg genieten we onderweg van een afscheidsdiner waarna onze chauffeur u terugbrengt naar de verschillende opstapplaatsen.

Accommodaties

B&B Hotel Aachen City

Centraal gelegen in de stad Aachen.

Kamer:

televisie, bureau, gratis wifi en een badkamer douche,toilet en föhn.

Verzorging

Op basis van logies en ontbijt.

Lees meer

Prijzen

Inclusief

reis in comfort class touringcar
verzorging op basis van logies en ontbijt
2x overnachting B&B Hotel Aachen-City
kamer met bad of douche en toilet
concert (zitplaats 3e rang)
afscheidsdiner

Exclusief

lunches
diners in Aachen
rangupgrade
administratiekosten (€ 20 per boeking)
calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking)
reis-/annuleringsverzekering.

Opstapschema

Route A hoofdlijnen (schema uitklappenschema inklappen)
Surhuisterveen, Torenplein
Buitenpost, NS station
Kootstermolen, Bushalte carpool tankstation
Hardegarijp, Station
Leeuwarden, P+R Kalverdijkje
Grou, bushalte rotonde Sporthal
Heerenveen, Carpool tegenover McDonalds
Wolvega, NS Station
Steenwijk, P+R Achter NS station
Meppel, McDonalds
Drachten, Brievenbus ingang Transferium
Marum, bushalte viaduct/carpool
Leek, P+R Leek A7
Groningen, Hoogkerk Transferium, Hoogkerkerplein
Assen, v/d Valk ingang parking
Beilen, Carpool A28 Domoweg 2
Hoogeveen, Zuidwoldigerweg zijkant hotel Hoogeveen