U bevindt zich hier: Home/Luxemburg/Motorreis Luxemburg
alle dagroutes op GPS
boeken op de door jou gekozen datum

Individuele motorreis Luxemburg

Luxemburg is een groothertogdom en wordt ook wel het ‘Groene hart van Europa’ genoemd. Gelegen tussen België, Frankrijk en Duitsland is het met een oppervlakte van 2586 m2 één van de kleinste landen van Europa en even groot als de provincie Drenthe. Het noordelijke Ösling behoort tot de Ardennen en heeft een heuvels van ca. 500 meter hoogte. In het midden en zuiden van het land ligt Gutland of Bon Pays dat ‘Goed Land’ betekent. Hier is de gemiddelde hoogte ongeveer 270 meter. We maken mooie tochten door het gevarieerde landschap. Wild stromende rivieren en diepe dalen worden afgewisseld door zacht glooiende heuvels en dichte bossen. Daartussen verscholen liggen schilderachtige stadjes en dorpjes. Kom en geniet van de prachtige stuurwegen in het dichtbij gelegen Luxemburg. En wat dacht u van het belastingvoordeel dat de brandstof zo voordelig maakt?

Informatie en boekingen

Deze reis is alleen individueel te boeken op de door u gewenste datum.
Voor vragen en/of boekingen kunt u telefonisch contact opnemen met Dalstra Reizen 0512-369030 of boeken via de website op de aangegeven datum “1 oktober 2020”. LET OP ……..U kunt dan in het blokje “ opmerkingen”, aan het eind van het boekingsproces, aangeven voor welke datum u wilt boeken.

De dag routes variëren tussen de 200-250 km.

Ook voor de terugreis is een mooie toeristische route uitgezet maar het staat u vrij om een andere, eigen route naar huis te rijden.

Prijzen

Inclusief

3 x logies/ontbijt/diner
2-persoonskamers met douche en toilet
GPX routes.

Exclusief

€ 15 administratiekosten
€ 2,50 Calamiteitenfonds
reis-/annuleringsverzekering.