U bevindt zich hier: Home/Oostenrijk/Andre Rieu in Wenen
concert Andre Rieu
mooie excursies
Heurigendiner
4-sterrenhotel in Wenen

André Rieu in Wenen

Azië, Australië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, Europa, er is geen continent waar André Rieu zijn publiek niet kan bekoren met zijn walsen. André Rieu geldt als een van de meest succesvolle violisten van onze tijd en staat over de wereld bekend als moderne “koning van de Wals’. Zijn optreden in Wenen staat ieder jaar opnieuw garant voor muziekgenot. Daarbij, hoe komt de koning van de Wals beter tot zijn recht als in de ‘stad van de Wals’, Wenen?

Dagprogramma

Dag 1: heenreis
We reizen vanaf de verschillende opstapplaatsen via de Nederlands-Duitse grens bij Zevenaar naar het zuiden van Duitsland. Met de nodige stops onderweg arriveren we bij ons overnachtingshotel in Deggendorf.
Dag 2: Passau – Wenen
Na het ontbijt vertrekken we richting Passau. Passau staat bekend als de stad waar de Donau, de Inn en de Ilz samenkomen. En dat niet alleen: de stad beschikt over één van 's werelds grootste kerkorgels, welke in de Dom van Passau terug te vinden is. Na ons bezoek aan de stad vervolgen we onze reis naar Wenen waar 's avonds het diner voor ons klaarstaat.
Dag 3: Wienerwald en Heurigen
Een absoluut hoogtepunt van de reis is een bezoek aan het Weense Woud. Onderweg passeren we Het Stift Heiligenkreuz, een klooster dat midden in het Wienerwald ligt en één van de mooiste middeleeuwse kloosters ter wereld is. We bezoeken deze unieke locatie samen met onze gids, die ons alles kan vertellen over dit klooster. We vervolgen onze reis naar het keizerlijke Baden en daarna is er ruimte voor vrije tijd alvorens ons avondprogramma begint. De avond brengen we namelijk door op typisch Weense manier. Het diner wordt namelijk bij een Heurigen geserveerd in een gezellige atmosfeer onder het genot van een fijn glas wijn. Aansluitend keren we terug naar ons hotel.
Dag 4: Stadsrondrit Wenen en Concert
Deze ochtend maken we een interessante rondrit in de omgeving van Wenen. Onze gids verteld ons alles over deze bijzondere stad. Geniet u van de Ringstrasse, Belvedere en vele andere hoogtepunten van de stad. Onze rondtour eindigt bij het Palace Schönbrunn welke u eventueel kunt bezoeken in uw vrije tijd. Na een vroeg diner in hotel is het zover: André Rieu – LIVE in Wenen en u bent erbij! Sluit uw ogen en geniet van de beroemde Wener Operette melodieën, spirituals, musical- tot aan volksliederen. André Rieu staat voor zijn liefde voor muziek en is veelzijdig entertainer. Een concert dat u niet mag missen.
Dag 5: Melk– Zuid-Duitsland
Nog helemaal onder de indruk van het concert wordt het tijd om Wenen weer te verlaten. Op de route brengen we een bezoek aan het plaatsje Melk, bekend vanwege de abdij (ca. €16 p.p.). De versierde zalen binnenin zijn prachtig maar vooral de bibliotheek en de kloosterkerk zijn de moeite van het bekijken waard. Na dit bezoek reizen we terug naar Deggendorf waar diner en overnachting zijn gereserveerd.
Dag 6: terugreis
Vanaf ons overnachtingshotel keren we terug naar Nederland. Hier genieten we van een gezamenlijk diner waarna ieder naar de verschillende opstapplaatsen wordt teruggebracht

Accommodaties

NH Danube City

NH Danube City ligt op slechts 8 minuten met de metro van het centrum van Wenen, en op 100 meter van het recreatiegebied Alte Donau. De metrostations Alte Donau en Kaisermühlen vindt u op minder dan 500 meter afstand.

Faciliteiten:

restaurant, ontbijtzaal, bar en lift. In het hele hotel is WiFi gratis.

Kamer:

telefoon, televisie, radio, koelkastje, kluisje en koffie- en theezetfaciliteiten. De badkamer beschikt over een bad/douche, toilet en haardroger.

Verzorging:

ontbijtbuffet en 's avonds een 3-gangendiner.

Lees meer

Prijzen

Inclusief

reis in comfort class touringcar
verzorging op basis van halfpension
kamer bad of douche en toilet
entree en rondleiding Heiligenkreuz Abbey
excurcie Weense Woud
concert (zitplaats 3e rang)
gids in Wenen
Heurigenavond met diner en drankje
stadsrondrit Wenen met gids
reisleiding ter plaatse
afscheidsdiner.

Exclusief

lunches
overige entreegelden
toeslag 1e rang € 35,-
toeslag 2e rang € 20,-
administratiekosten (€ 20 per boeking)
calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking)
reis-/annuleringsverzekering.

Opstapschema

Route A+C hoofdlijnen (schema uitklappenschema inklappen)
Surhuisterveen, Torenplein
Buitenpost, NS station
Kootstermolen, Bushalte carpool tankstation
Hardegarijp, Station
Leeuwarden, P+R Kalverdijkje
Grou, bushalte rotonde Sporthal
Heerenveen, Carpool tegenover McDonalds
Wolvega, NS Station
Steenwijk, P+R Achter NS station
Meppel, McDonalds
Drachten, Brievenbus ingang Transferium
Marum, bushalte viaduct/carpool
Leek, P+R Leek A7
Groningen, Hoogkerk Transferium, Hoogkerkerplein
Assen, v/d Valk ingang parking
Beilen, Carpool A28 Domoweg 2
Hoogeveen, Zuidwoldigerweg zijkant hotel Hoogeveen
Lichtmis, Wegrestaurant de Lichtmis, Hermelenweg 190
Zwolle, achterzijde NS, Hanzelaan 268
Heerde, Transferium Horsthoek A50 afslag 28 Heerde Zuid
Apeldoorn, Carpool Landgoedlaan 20
Arnhem, Carpool Noord Europaweg
Zevenaar, AC Restaurant