U bevindt zich hier: Home/Oostenrijk/"Servus mit Musik"
3 x muziek
bergontbijt inclusief
bauernbuffet en galadiner

Servus mit Musik

We dompelen ons onder in Oostenrijkse gastvrijheid. Naast het maken van excursies in de prachtige bergwereld wagen we een dansje, gezelligheid onder mekaar. De reis gaat naar Tarrenz waar ons hotel al sinds jaren garant staat voor prima verzorging en gezellige middagen en avonden met een muzikaal tintje. Reist u mee?

Dagprogramma

Dag 1: heenreis
Nadat iedereen van de opstapplaatsen is opgehaald aanvaarden we onze reis naar het zuiden van Duitsland waar de overnachting plaats vindt in de omgeving van het Zwarte Woud.
Dag 2: Mainau
Deze ochtend brengen we een bezoek aan het prachtige bloemeneiland Mainau (ca. € 20 p.p.). Wanneer we het eiland op lopen worden we omgeven door de pracht en praal van verschillende soorten bomen, planten en tuinen die goed worden onderhouden. In de oranjerie vinden we een mooie palmentuin. Na dit fijne bezoek rijden we verder naar ons hotel gelegen in het Vorarlberg. Hier worden we door familie Happacher ontvangen met een welkomstdrankje.
Dag 3: Ehrwald – Garmisch Partenkirchen
Over de Fernpass rijden we naar Ehrwald. Vanaf hier hebben we een mooi uitzicht op de Zugspitze van krap 3000 meter hoogte. In deze plaats brengen we een bezoek aan een ‘Schnapsbrennerei’. Hier krijgen we uitleg en mogen we van de likeurtjes proeven (ca. € 5 per persoon). Vervolgens rijden we om de Zugspitze heen en gaan verder naar Garmisch Partenkirchen, bekend vanwege de ski-springwedstrijden op nieuwjaarsdag. Hier kunt u met de kabelbaan de Zugspitze bereiken. Op 2300 meter hoogte is er een restaurant met een platvorm waar u, bij goed weer, een indrukwekkend uitzicht hebt op de bijzonder mooie bergwereld. In de middag worden we in de tuin van het hotel getrakteerd op koffie met ’Apfelstrüdel’.
Dag 4: natuurtocht - Innsbruck - Edelweiss Duo
Deze ochtend rijden we de route langs de ‘Stausee’ Längental en via Kühtai en Kematen naar Innsbruck. Met een plaatselijke gids ontdekken we de historische bezienswaardigheden, het symbool van Innsbruck het beroemde Goldenen Dachl, maar ook zien we charmante winkeltjes en sfeervolle cafeetjes en prachtige vergezichten. In de avond genieten we van een boerenbuffet in het hotel waarna we ons in de avond klaar maken voor de Volksmusik POWER aus den Zillertal door het Zillertaler Edelweiss Duo.
Dag 5: Zwitserland - Samnaun
Via een route langs de machtige alpenwereld rijden we naar het belastingparadijs Samnaun in Zwitserland. Op ca. 1800 m hoogte kunt u hier belastingvrij uw inkopen doen. Denk aan horloges, parfums en sterke dranken. Omgeven door de machtige bergen is het een prachtig wandelgebied. Na terugkomst in het hotel genieten we van het diner waarna we ons in de avond opmaken voor een dansavond met Schnegg Hans in het hotel.
Dag 6: Bergfrühstück - Lechtaltour
Wat is er nou mooier dan ontbijten op een hoogte van 1900 meter? Vandaag gaan we dat beleven. Vervolgens staat er een bijzondere natuurtocht op het programma. Via de Fernpass en Bichlbach rijden we door het Lechdal dat vooral bekendheid geniet vanwege de houtsnijkunst. Onderweg passeren we mooie dorpjes van het Vorarlberg. Ook passeren we Lech, de plaats waar onze koninklijke familie haar wintersport doorbrengt. Via de oude Arlpass keren we terug naar ons hotel waar we in de avond genieten van een boerenbuffet. Vanaf half 3 tot 5 uur gaan we naar Happys Tiroler hutte. In deze sfeervolle almhut genieten we van een Zillertaler middag met muziek van ZIM Martin uit het Zillertal. Gezelligheid gegarandeerd! We genieten voor de laatste keer van een diner in ons hotel dat vanavond de naam Galadiner draagt.
Dag 7: terugreis
Al in de vroege ochtend nemen we afscheid van ons hotel en keren via de Duitse snelwegen terug naar Nederland. Hier wordt ieder na een afscheidsdiner naar de verschillende opstapplaatsen teruggebracht.

Accommodaties

Hotel Gurgltalerhof

Hotel Gurgltalerhof

Dit gezellig familiehotel op 840 meter hoogte. Het hotel ligt aan de rand van het bos bij het plaatsje Tarrenz.

Faciliteiten

restaurant, hotelbar, grote tuin, buitenzwembad en binnen sauna en stoombad, lift. In het hele hotel is WiFi gratis.

Kamer

radio, televisie, telefoon en een badkamer met douche/bad en toilet. Alle kamers zijn voorzien van een balkon met een zitje.

Verzorging

uitgebreid ontbijtbuffet en in de avond 4-gangen keuzediner met saladebuffet. Daarnaast geniet u een keer van een bergontbijt, is er een keer een boerenbuffet en een galadiner. Ook wordt u op een van de dagen getrakteerd op koffie met ‘apfelstrüdel’.

Website

www.gurgltaler-hof.com

Lees meer

Prijzen

Inclusief

reis per comfort class touringcar
halfpension
kamer met douche en toilet
welkomstdrankje
1 muziekmiddag
2 x muziekavonden
1x Bauernbuffet
1x Galadiner
1x Bergontbijt op 1920 m hoogte
1 x koffie met Apfelstrudel
gids Innsbruck
genoemde excursies exclusief entreegelden
afscheidsdiner.

Exclusief

entreegelden
lunches
€ 15 administratiekosten per boeking
€ 2,50 calamiteitenfonds per boeking
reis-/annuleringsverzekering.

Opstapschema

Route A+C (schema uitklappenschema inklappen)
Surhuisterveen, Torenplein
Buitenpost, NS station
Kootstermolen, Bushalte carpool tankstation
Hardegarijp, Station
Leeuwarden, P+R Kalverdijkje
Grou, bushalte rotonde Sporthal
Heerenveen, Carpool tegenover McDonalds
Wolvega, NS Station
Steenwijk, P+R Achter NS station
Meppel, McDonalds
Drachten, Brievenbus ingang Transferium
Marum, bushalte viaduct/carpool
Leek, P+R Leek A7
Groningen, Hoogkerk Transferium, Hoogkerkerplein
Assen, v/d Valk ingang parking
Beilen, Carpool A28 Domoweg 2
Hoogeveen, Zuidwoldigerweg zijkant hotel Hoogeveen
Lichtmis, Wegrestaurant de Lichtmis, Hermelenweg 190
Zwolle, achterzijde NS, Hanzelaan 268
Heerde, Transferium Horsthoek A50 afslag 28 Heerde Zuid
Apeldoorn, Carpool Landgoedlaan 20
Arnhem, Carpool Noord Europaweg
Zevenaar, AC Restaurant
Beoordelingen
Daan en Emke Wouda
Een geweldige reis in een prima hotel met heel lieve mensen, heerlijk eten en een fijne sfeer. Echt vakantie, geen moeite is hun teveel om het U naar de zin te maken. In de 20 jaar dat we nu met Dalstra reizen hadden we nog niet vaak zo''n gezellige groep mee en een prima chauffeur mee, klasse hoor Richard!!!! Echt een aanrader deze reis.