alle dagroutes op GPS
boeken op de door jou gekozen datum

Individuele motorreis Weserbergland

Een voor motorrijders net even een wat minder bekend stukje Duitsland. Maar daarom juist een heel mooi gebied om te motorrijden. Het massale (aan motorrijders) van de Eifel en in mindere mate het Sauerland kom je hier zeker niet tegen. Terwijl juist in het Weserbergland ontzettend mooie stuurwegen liggen in het glooiende landschap rond de rivier en naamgever de Weser. Het gebied kent geen echt grote plaatsen. Toch zijn er voldoende stopmogelijkheden, voor een natje of een droogje. Het is toeristisch uitstekend aan te rijden vanuit Nederland waardoor in de 1e dag al opgetekend kan worden als echte toerdag. De meeste bekendheid heeft dit gebied als geboortegrond van de sprookjes van de gebr. Grimm en de baron van Munchhausen. In Bodenwerder vind je daar nog overblijfselen van.

Overige informatie en boekingen

Deze reis is alleen individueel te boeken op de door u gewenste datum.
Voor vragen en/of boekingen kunt u telefonisch contact opnemen met Dalstra Reizen 0512-369030 of boeken via de website op de aangegeven datum “1 oktober 2020”. LET OP ……..U kunt dan in het blokje “ opmerkingen”, aan het eind van het boekingsproces, aangeven voor welke datum u wilt boeken.

De dag routes variëren tussen de 200-250 km.

Ook voor de terugreis is een mooie toeristische route uitgezet maar het staat u vrij om een andere, eigen route naar huis te rijden.

Prijzen

Inclusief

3 x logies/ontbijt/diner
2-persoonskamers met douche en toilet
routes op GPS.

Exclusief

€ 15 administratiekosten
€ 2,50 Calamiteitenfonds
reis-/annuleringsverzekering.