halfpension
bezoek Kopenhagen
Dalstra Topper

Minicruise Kopenhagen

Leun rustig achterover en laat u brengen naar prachtige Hanzesteden. Maakt u een wandeling door de historische binnenstad van Lübeck; geniet van de prachtige stad Kopenhagen en de kerstmarkt bij het bekende Nyhavn waar de mooiste plaatjes in de stad te schieten zijn; en neem een kijkje in Hanzestad Bremen, bekend van de Bremer stadmuzikanten. Tijdens de overtochten aan boord van de luxe ferry’s die ons van en naar Zweden brengen zijn er volop mogelijkheden voor vermaak. Neem na het diner een kijkje in het casino, gaat u liever winkelen in de taks-free shop, of neemt u een drankje in de bar?

Dagprogramma

Dag 1: Lübeck
Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we via Bremen en Hamburg naar Lübeck. Dit is de eerste Hanzestad die we bezoeken en ook direct een van de mooiste. De historische binnenstad ademt nog steeds de sfeer van de Middeleeuwen. U heeft de tijd om de stad te bekijken. In het begin van de avond rijden we richting Travemünde voor de nachtboot naar Trelleborg waar in de avond ook het dinerbuffet voor ons klaar staat.
Dag 2: Kopenhagen
In de ochtend komen we aan in de Zweedse stad Trelleborg. Na een vroeg ontbijt gaan we van boord en rijden naar Kopenhagen waar u de hele dag kunt genieten. Tijdens een tocht met een Nederlandssprekende gids komen we langs de kleine Zeemeermin, Domhuset, de Koninklijke paleizen, Slot Amalienborg en het Rosenborgslot. Aansluitend geniet u van vrije tijd in deze mooie hoofdstad van Denemarken. Aan het eind van de middag gaan we terug naar Trelleborg om in te schepen voor de nachtboot naar Travemünde. Aan boord staat een dinerbuffet op ons te wachten.
Dag 3: Bremen
Terwijl het schip richting de Duitse kust vaart, genieten wij aan boord van een vroeg ontbijt. Na ontscheping rijden we via Hamburg naar Hanzestad Bremen. Samen met een gids ontdekken we de stad aan de Weser die heel wat moois te bieden heeft. U zult zien dat er, met recht, meerdere bouwwerken op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staan. In de middag keren we terug naar Nederland waar u naar de verschillende opstapplaatsen wordt teruggebracht.

Accommodaties

TT Line

TT Line

Op het traject Travemünde – Trelleborg v.v. varen de schepen van ferrymaatschappij TT-Line.

Op het schip bevindt zich een receptie met geldwisselkantoor, restaurant, panoramabar, wellness en sauna, cinema, winkel. Wifi, u ontvangt 20 MB gratis.

u verblijft in binnenhutten met benedenbedden, De hut is voorzien van douche en toilet. Desgewenst boekt u een buitenhut.

zowel in de ochtend als in de avond staat er een buffet voor u klaar. ’s Ochtends zijn hierbij koffie en thee inbegrepen. In de avond krijgt u een voucher waarmee u bier, wijn, koffie of frisdrank kunt halen.

Lees meer

Prijzen

Inclusief

reis per comfort class tourincar
overtocht Travemünde – Trelleborg heen en terug
2 persoonsbinnenhut met douche/toilet
genoemde excursies exclusief entreegelden
Nederlandssprekende gids Kopenhagen
plaatselijke gids in Bremen
2 x ontbijtbuffet
2 x dinerbuffet inclusief drinken

Exclusief

entreegelden
lunches
€ 2,50 Calamiteitenfonds per boeking
€ 20 administratiekosten per boeking
reis-/annuleringsverzekering.

Opstapschema

Route F (schema uitklappenschema inklappen)
Surhuisterveen, Torenplein
Hardegarijp, Station
Ryptsjerk, bushalte E10
Leeuwarden, P+R Kalverdijkje
Grou, bushalte rotonde Sporthal
Heerenveen, Carpool tegenover McDonalds
Drachten, Brievenbus ingang Transferium
Groningen, Hoogkerk Transferium, Hoogkerkerplein
Zuidbroek, hotel van der Valk
Nieuweschans, Poort van Groningen